Masters 2013 büyük heyecana sahne oldu

Masters 2013 büyük heyecana sahne oldu

11-14 Nisan'da yapılan ve sonucu merakla beklenen Masters 2013  Turnuvasının favorilerinden olan Tiger Woods final raundunda yaptığı basit hatalar nedeniyle şampiyonluğu Avustralyalı Adam Scott'a kaptırdı. Final raunduna (3.Tur) girildiğinde Arjantinli Angel Cabrera Amerikalı Brandt Sneeker -7 puanla zirveyi paylaşıyordu.

Tiger Woods ise Güney Afrikalı Tim Clark ile beraber -3 vuruşla takibini sürdürürken final toplarında başarı yüzdesini düşürünce zirveden iyice koptu. Ve sürpriz bir şekilde turnuvaya erkenden veda etmek zorunda kaldı. Adam Scott ile Angel Cabrera'nın şampiyonluk mücadelesi ise görülmeye değerdi.

Final topuna kadar başa baş oynayan ikilinin yarışından Amerikalı Adam Scott 1. çıktı. Scott aynı zamanda 1.440.000 $ ödülün de sahibi oldu. Angel Cabrera ise 864.000 $ ödülle yetinmek zorunda kaldı. Geçen senenin U.S Open ve The Open Şampiyonu olan Adam Scott bu turnuvada elde ettiği zaferle yükselişini sürdürdü. 33 yaşındaki sporcunun 9 tane de PGA Tour şampiyonluğu bulunuyor.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın