Misyon

Türkiye’deki tüm ulusal ve uluslararası golf faaliyetlerini belirleme, düzenleme ve denetleme yetkisine sahip kurum olarak; golf sporunun sürekli yaygınlaşan, halk sağlığına her yaştan nesillerin gelişimine ve mutluluğuna katkıda bulunmak,

Türkiye’nin dünyada en seçkin ve en beğenilen golf destinasyonlarından birisi olması. Bunları gerçekleştirmek için okullar, kulüpler, yazılı ve görsel basın, ilgili diğer tüm kişi ve kuruluşlarla işbirliği içinde golf sporunun  ülke genelinde tanıtımını, sevilmesini, yaygınlaşmasını sağlamak ve uluslararası müsabakalarda Türkiye’nin  gol sporu alanında rekabet gücünü arttırarak uluslararası golf faaliyetlerinde ülkemizi en üst düzeyde temsil etmek. 

EGA Handicap sistemini ve USGA Course Rating sistemini uygulamak.

The Royal and Ancient Golf Club of St. Andrews'un dünyada genel kabul görmüş kural setini uluslararası standartları ihlal etmeden yerleştirerek uygulamak. 

Eğitimde uluslararası düzeyde rekabet edecek altyapıyı oluşturmak, golf sporunun ülkemiz ekonomisine katkıda bulunacak bir yapıya gelmesi için gereken dönüşümü sağlamak.

Golf sporunun yaygınlaşması, gelişmesi ve bununla beraber gelişen tesislerimizle ülkemiz turizmine, tanıtımına  ve imajına katkıda bulunmak.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın