Türkiye Golf Federasyonu Eğitim Kampı/ 2004 Antalya

Türkiye Golf Federasyonu Eğitim Kampı/ 2004 Antalya

 

Format ve Amaç:

Düzenlenecek olan kış eğitim kampının amacı; Türkiye Golf Federasyonu'nun 2004 yılı içerisinde Türkiye'yi temsil etmek için katılacağı çeşitli uluslararası golf turnuvalarına oyuncularımızı en iyi şekilde hazırlamak. Oyuncular 3 farklı gruba ayrılmıştır:

Grup A

1. Gencer Özcan ( Türkiye Amatörler Şampiyonu)
2. Ulaş Karataş (Türkiye Masters ve Cumhuriyet Kupası Şampiyonu)
3. Mehmet Ceylan (İstanbul Open Şampiyonu)
4. Hamza Sayin (Türkiye Gençler Şampiyonu)
5. Mustafa Hocaoğlu

Yukarıdaki sıralama oyuncuların 2003 yılı içinde oyuncuların performansları göz önüne alınarak yapılmıştır. 29 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında Grup A oyuncuları 6 roundluk bir event oynayacaklardır. Bu oyunlarda alacakları yeni skorlar 2004 Puan Sıralamasını belirleyecek ve ayrıca Türkiye Masters, İstanbul Open ve Türkiye Amatörler Şampiyonasın'daki oyuncuların performansları Avrupa Amatörler Şampiyonasın'a katılacak ilk 3 oyuncuyu tayin edecektir. Aynı zamanda belirlenen ilk 3 oyuncu Eisenhower trophy eventine gidecek takımı oluşturacaklardır.

Şüphesiz ki yukarıdaki isimler dışında Türkiye Federasyonu turnuvalarını kazanan oyuncular olursa, Türkiye'yi uluslararası turnuvalarda temsil etme hakkına sahip olacaklardır.

Bu oyunlar için puanlar aşağıdaki şekilde ödüllendirilecektir:

3 par'ın üstünde oynayan 1 puan
2 par'ın üstünde oynayan 2 puan 
1 par'ın üstünde oynayan 3 puan
Level par oynayan 4 puan
Par'ın 1 altını oynayan 5 puan

79'dan daha kötü puan alan oyuncular 1 puan kaybedeceklerdir.

Grup B

1.Tanju Gurses
2.Yasin Yildirim

Grup C

1.Nejla Gerçek
2.Elcin Ulu

Yukarıda adı geçen oyuncular 16 yaşından küçük olup Türkiye'yi Avusturya'da düzenlenecek olan EGA Kızlar ve Erkekler Şampiyonasın'da temsil edeceklerdir. Eğitim boyunca bu oyuncular tüm oyun teknikleri, saha stratejileri ve oyun yetenekleri üzerinde çalışılacaktır. Ayrıca her akşam otelde doldurulmak üzere tüm oyuncular 'Golfün Kuralları' hakkında 6 sayfalık sınav olacaklardır. Kurs boyunca golf oynamak kadar golfün kuralları üzerine de dersler verilecektir. Çünkü tüm uluslararası turnuvalarda golf bilgisine büyük önem verilir. Birbirini takiben 7 turnuva raundunda oyuncuları analiz edeceğiz.

Eğitim Programı

Tüm çalışmalar Antalya Golf Kulübü Driving Range'de yapılacaktır




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın