Turkish Airlines Pro-Am 1. Gün Şampiyonu Spor Toto 11 Takımı Oldu

Turkish Airlines Pro-Am 1. Gün Şampiyonu Spor Toto 11 Takımı Oldu

Antalya Belek'te düzenlenecek Turkish Airlines Open heyecanı öncesi, 31 Ekim’de yapılan Pro-Am müsabakasında, birincilik Spor Toto 11 takımının oldu.

Avrupa Turu Rolex Serisi'nin altıncı ayağı olan Turkish Airlines Open öncesinde, amatör golfçüler profesyonellerle aynı sahayı paylaşma heyecanı yaşadı. Organizasyonda bir profesyonel, üç amatörden oluşan 27 takım sahaya çıktı.

Regnum Carya Golf Kulübü'nün ev sahipliğindeki turnuvada David LIPSKY (pro) önderliğinde Alper Alp, Hüseyin Alp ve Ahmet Uluğ Atay’dan oluşan Spor Toto 11 takımı, -29’la Turkish Airlines Open Pro-Am müsabakasının birinci gün kazananları oldular.

Turkish Airlines Pro-Am 1. gün müsabakasında Romain Wattel(pro), Soner Yetkili, Mustafa Sedat ve Sertaç Yeşilmen’den oluşan KKTC takımı -28’le ikinci olurken, Anthony Wall(Pro) liderliğinde sahaya çıkan Heval Savaş Kaya, Serdar Dağıstan ve Elvina Kaya birlikteliğindeki İzmir takımı -27’yle üçüncü oldu.

Turnuva sonunda düzenlenen törende, kazananlara ödüllerini European Tur turnuva direktörü Miguel Vidaor, European tur oyuncusu Andrew Johnston ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu verdi.

Turnuva erkeklerde en uzun vuruşu yapan Jacob Oakley, en uzun vuruşu yapan kadın Beyhan Goldman Benardete, erkeklerde bayrağa en yakın vuruş yapan Gediminas Markevicius, kadınlarda bayrağa en yakın vuruş yapan Zehra Kırımgeri ise özel ödüllerin sahibi oldu.

Pro-am müsabakasının 2. günü 1 Kasım Çarşamba günü saat 12:45'de başlayacak..

 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın