Belek’te büyük çekişme

Belek’te büyük çekişme

Avrupa Turu Rolex Series kapsamında düzenlenen Turkish Airlines Open’ın üçüncü gününde şampiyonluk mücadelesinde heyecan arttı. Final raunduna İrlandalı Shane Lowry ve Taylandlı Kiradech Aphibarnrat toplamda 199 vuruşla (-14) lider girdi. 2016 Rio Olimpiyatları şampiyonu Justin Rose, İrlandalı Padraig Harrington ve Belçikalı Nicolas Colsaerts  201 vuruşla (-12) son güne şampiyonluk iddiasıyla girdi.

Avrupa’nın en iyi oyuncularını buluşturan Turkish Airlines Open’da üçüncü günde zirve el değiştirdi. Sürpriz skorların yaşandığı üçüncü raund sonunda günü 65 vuruşla bitiren İrlandalı Shane Lowry ve 66 vuruşla sahayı dönen Taylandlı Kiradech Aphibarnrat toplamda 199 vuruşla (-14) liderliği paylaştı.

En yakın rakibinin 4 vuruş önünde güne lider olarak başlayan Belçikalı Nicolas Colsaerts, ikinci dokuzda yaptığı hatalar nedeniyle günü 73 vuruşla bitirebildi ve liderliği kaybetti. 64 vuruş oynayarak (-7) günün en iyi iki skoruna imza atan 2016 Rio Olimpiyatları şampiyonu İngiliz Justin Rose ve tecrübeli İrlandalı oyuncu Padraig Harrington, toplamda 201 vuruşla Colsaerts’la birlikte üçüncülüğü paylaştı.

Turkish Airlines Open’da bu yıl beşinci kez sahaya çıkan ve bu yıl ilk kez profesyonel olarak mücadele eden Türk oyuncu Ali Altuntaş, üçüncü gün sonunda 3 birdie, 3 bogey ile 71 vuruşla sahayı döndü ve toplamda 211 vuruşla (-2) günü tamamladı.

Turkish Airlines Open’ın final raundu Pazar sabahı saat 09:40’de başlayacak. Toplam 7 milyon dolar ödüllü turnuvanın şampiyonu, 1.166.600 dolarlık büyük ödülün sahibi olacak.

 

 

 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın