TGF Yerel Yıldızlar Turu Antalya’da Başlıyor

TGF Yerel Yıldızlar Turu Antalya’da Başlıyor

Türkiye Golf Federasyonu'nun 2018 takvimi faaliyet programında yer alan TGF Yerel Yıldızlar Turu Antalya’da başlıyor.

İstanbul ve Antalya olmak üzere iki bölgede yapılacak Yerel Yıldızlar Turu’nun, Antalya bölgesi müsabakaları 24-25 Şubat’ta Gloria Golf Kulübü’nde start alıyor.

Yerel Yıldızlar Turu’nun Antalya bölgesi 1. ayağında, 53 sporcu mücadele edecek. 21 kız, 32 erkek golfçünün oynayacağı müsabaka iki raund olarak gerçekleştirilecek. Turnuvada iki gün toplamında 36 çukur oynanacak.

TGF Yerel Yıldızlar Turu’nda kategoriler, oyuncu sayısına göre belirlenecek. A kategorisinde Medal net, B kategorisinde ise Stableford puan sistemi ile oynanacak. Oynanan her ayak sonunda iki gün toplam skoruna göre ilk üç sırayı paylaşan sporculara madalya verilecek.

Yerel Yıldızlar Turu’da 5. ayak olan son müsabakanın ardından, her kategori bazında, kendi içinde oynanan tüm ayakların değerlendirildiği ve sporcuların başarı derecelerinin sıralandığı bir genel klasman listesi oluşturulacak. En az 3 ayakta oynamış olma şartı göz önünde bulundurulacak bu genel klasman listesinde, sporcuların en iyi oynadıkları 3 ayak skoru değerlendirilecek. Genel klasmanda dereceye giren oyuncular “2018 TGF Yıldızlar Şampiyonası’nda” oynamaya hak kazanacak.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın