Golfe desteğe şükran ödülü

Golfe desteğe şükran ödülü

 

GOLFE DESTEĞE ŞÜKRAN ÖDÜLÜ!..

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanlığı tarafından, ilk kez, 16 Şubat’ta "Şükran Ödülleri Töreni" gerçekleştirildi.

Türkiye`de golf sporunu yaygınlaştırarak ülkemizi bu alanda uluslararası platforma taşımayı ilke edinen Türkiye Golf Federasyonu (TGF), Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) ile, 16 Şubat 2005 tarihindeLütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı`nda "Şükran Ödülleri Töreni" düzenledi. GSGM Genel MüdürüMehmet Atalay`ın da katıldığı törende, 2004 yılında golf sporu ve sporcusuna verdikleri maddi ve manevi destek nedeniyle, toplam 15 kişi ve kuruluşa "Şükran Ödülü" dağıtıldı. Törende ayrıca, 2004 yılının Amatör Golf Şampiyonları da kupalarına kavuştu.

Sunuculuğunu Melih Şendil`in üstlendiği ödül töreni, saat 19.00-20.00 arasında kokteyl prolonje ile başlayıp; 20.00-21.00 arasında, GSGM Genel Müdürü Mehmet Atalay ve TGF Başkanı Ahmet Ağaoğlu tarafından gerçekleştirilen ödül dağıtım töreni ile son buldu.

Golf sporuna katkıda bulunan herkese teşekkürlerini sunan Ahmet Ağaoğlu, golfün Türkiye`de hak ettiği yere gelmesi için yoğun çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Şu an 560 olan lisanslı sporcu sayısını, 2005 sonunda 1000`e çıkarmayı amaçladıklarını kaydeden Ağaoğlu, golf sporunun en temel sorunu olan tesis sorunun çözülmesine ve turistik golf sahalarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarının da devam ettiğinin altını çizdi. "4 Yılda 100 Golf Sahası" projesini de yürüten TGF ve GSGM, turizm sezonunun 12 aya yayılarak atıl konaklama kapasitelerinin kullanılır kılınmasını, turizmde katma değerin en az 3 kat artırabilmesini, turizm, inşaat gibi sektörlerde istihdam ve üretimin yükseltilmesini amaçlıyor.

Ödül töreninden fotoğraflar
 

Şükran Ödülü’nün verildiği kişi ve kuruluşlar:
Golf yatırımcılarından Sn. Ahmet Hamoğlu, Sn. Ali Akkanat, Sn. Esat Edin
Golf eğitimine destek veren Sn.Prof. Dr. Sami Mengütay, Marmara Üniv. Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu
Basında golf sporuna yer veren basın mensuplarından Sn. Abdülkadir Yücelman, Sn. Faik Gürses, Sn. Hayri Beşer, Sn. Kerem Köfteoğlu, Sn. Namık Karamuk, Sn. Nilgün Kartal, Sn. Özkan Güven, Sn. Şerif Ercan, Sn. Yeşim Demir
Golf öğretmenlerinden Sn. Remzi İrier ve Sn. Sıtkı Bozbulut

2004 Amatör Golf Şampiyonları:

Erkekler Gross Skor
1. Hamza Sayın, 2. Gencer Özcan, 3. Ulaş Karataş

Erkekler Net Skor Kategori A
1. Hamza Sayın, 2. Yasin Yıldırım, 3. Gencer Özcan

Erkekler Net Skor Kategori B
1. Osman Esen, 2. Alper Alp, 3. Koray Varlı

Bayanlar Gross Skor
1. Nejla Gerçek, 2. Elif Aksu, 3. Zakire Korkmaz

Bayanlar Net Skor Kategori A
1. Elçin Ulu, 2. Elif Aksu, 3. Rana Esen

Bayanlar Net Skor Kategori B
1. Nilüfer Öztürk, 2. Samiye Robertson, 3. Asuman Alp

2004 TGF Tek Erkekler Matchplay Şampiyonları:
1. Anıl Sayın, 2. Nasut Akosman

2004 TGF Tek Bayanlar Matchplay Şampiyonları:
1. Başak Kaynar, 2. Asuman Alp

17 Şubat 2005



ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın