Türkiye Gençler Golf Şampiyonası Tamamlandı

Türkiye Gençler Golf Şampiyonası Tamamlandı

Türkiye Golf Federasyonu'nun 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı anısına her yıl düzenlediği Türkiye Gençler Golf Şampiyonası sonuçlandı. 19-20 Mayıs günleri gerçekleşen turnuvaya bayan ve erkeklerde toplam 49 genç oyuncu katıldı.

İki gün sonunda Kategori A erkeklerde National Golf Club'dan Hamza Esmer toplam 143 vuruşla birinci, Kemer Golf &Country Club'dan Jae Woo Shim toplam 147 vuruşla ikinci, yine Kemer Golf &Country Club'dan Yankı Kalfa toplam 147 vuruşla üçüncü oldu.

Kategori B erkeklerde Klassis Golf Club'dan Hasan Kurt 137 vuruşla birinci sırada, National Golf Club'dan Ferdi Gürboğa 138 vuruşla ikinci sırada, TGF Club'dan Doğacan Atıcı ise 141 vuruşla üçüncü sırada yer aldı.

Kategori A bayanlarda National Golf Club'dan Nergiz Kök 148 vuruş ile birinci, TGF Club'dan Begüm Yılmaz 148 vuruş ile ikinci, Carya Golf Club'dan Şükriye Yıldız 150 vuruş ile üçüncü oldu.

Kategori B bayanlarda ise 136 vuruşla TGF Club'dan Özlem Aktürk birinci olurken, Kemer Golf &Country Club'dan Hyun Young Shim 139 vuruş ile ikinciliği, TGF Club'dan Fulya Yurt 144 vuruş ile üçüncülüğü elde etti.

Erkekler Gross'ta birinciliği National Golf Club'dan Ferdi Gürboğa156 vuruş ile ikinciliği Kemer Golf &Country Club'dan Yankı Kalfa 157 vuruşla ve üçüncülüğü yine Kemer Golf &Country Club'dan Jae Woo Shim 158 vuruşla alırken, bayanlarda 154 vuruşla TGF Club'dan Begüm Yılmaz birinci, 162 vuruşla National Golf Club'dan Nergiz Kök ikinci, 170 vuruşla TGF Club'dan Özlem Aktürk üçüncü oldular.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın