Amatör Golfçülerin Mücadelesi Başladı...

Amatör Golfçülerin Mücadelesi Başladı...

Klassis Golf&Country Club'da bugün sabah itibarıyla başlayan Türkiye Amatör Şampiyonası ilk gün 96 golfçünün mücadelesi ile sonuçlandı. Dört gün, toplam 72 çukur medal ve tam handikap olarak oynanacak şampiyonada ilk gün alınan bireysel sonuçlar şöyle;

İlk sırada Klassis Golf&Country Club'dan 68 Vuruşla Gencay Asan, ikinci sırada 71 vuruşla Klassis Golf&Country Club'dan Güray Yazıcı, üçüncü sırada yine 71 vuruşla Carya Golf Club'dan Elçin Ulu yer almaktadır.

Bayanlar A kategorisinde Klassis Golf&Country Club'dan 67 vuruşla Sena Ersoy ilk sırada, 69 vuruşla İstanbul Gençler Golf Akademisi'nden Begüm Yılmaz ikinci sırada, Carya Golf Club'dan Şükriye Yıldız ise üçüncü sırada yer almıştır.

Bayanlar B kategorisinde birinciliği 71 vuruşla TGF Club'dan Hilal Ok, ikinciliği 72 vuruşla National Golf Club'dan Serra Savli, üçüncülüğü ise yine National Golf Club'dan Sezgi Kiliç 74 vuruşla aldılar.

Şampiyonanın Erkekler A ve B kategorileri de büyük çekişmeye sahne oldu. Gün sonunda Erkekler A kategorisinde Klassis Golf&Country Club'dan Gencay Asan 64 vuruşla ilk sırada, 68 vuruşla Kemer Golf&Country Club'dan Özcan Bike ikinci sırada, Klassis Golf&Country Club'dan Uluç Eren ise 68 vuruşla üçüncü sırada yer aldılar.

Erkekler B kategorisinde ise ilk iki sırada Klassis Golf&Country Club oyuncularından Hasan Engin (68 vuruş) ve Ahmet Can Küçük (70 vuruş) yer alırken, National Golf Club'dan Veli Acar Güner ise 71 vuruşla üçüncü sırada ilk gün sonu skorunu tamamladılar.

Yarışmanın ilk iki günü sonunda net skor sıralamasına göre "cut" yapılacak, erkekler ve bayanlar kategorilerinde yarışan oyuncu adedinin en iyi %50'si son iki günde yarışmaya devam etme hakkını elde edeceklerdir. Ancak, 2011 Türkiye Golf Ligi oyuncuları bu uygulamanın dışında bırakılacak ve şampiyonayı dört gün olarak oynayacaklardır.

Erkek ve bayan gross skor birincileri Türkiye Amatör Şampiyonları olacaklar ve birer kupa alacaklardır. Ayrıca, en iyi gross skoru yapan oyuncunun adı TGF Amatör Şampiyonası Kupası üzerine yazılacaktır. Net skor, kategori 1. 2. ve 3.lerine de birer kupa verilecektir.

Sonuçları görüntülemek için tıklayınız!




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın