TGF Yıldızlar Şampiyonasında Oynamaya Hak Kazananlar Belli Oldu...

TGF Yıldızlar Şampiyonasında Oynamaya Hak Kazananlar Belli Oldu...

2011 Türkiye Yerel Yıldızlar Ligi programı çerçevesinde ,8-18 yaş aralığındaki gençlerin  turnuva atmosferine alışmaları ve golf becerilerinin gelişmesi için Antalya ve Istanbul pilot bölgelerinde 6' şar ayak oynanan turnuvaların sonuçlarında TGF Yıldızlar Şampiyonasında oynamaya hak kazanan genç sporcular belirlendi.

Istanbul bölgesinde 134,Antalya da ise 141 gencin mücadele ettiği ayaklarda toplamda 275 sporcu katıldı.Sporcuların TGF Yıldızlar Şampiyonasında oynamaya hak kazanmaları için en az bir yerel bölgede ,4 ayakta mücadele etmiş olması aranan şartlardan biri idi . Türkiye geneli değerlendirildiğinde en az 4 turnuvada mücadele eden genç sporcu sayısı 226 oldu.

TGF Yıldızlar Şampiyonası kategorilerinde oynayacak oyuncu sayısı ,yerel liglere katılan sporcu sayısına gore orantılı olarak belirlenmiş ve Yıldızlar kategorisinde 36, Kücükler kategorisinde ise 54 olmak üzere toplam 90 oyuncu şampiyona sahasında, 60 oyuncu ise Minikler kategorisinde  Akademi sahasında mücadele  edecekler.

Kategorilerde oynayacak oyuncular ,Türkiye Yerel Lig Talimatı çerçevesinde toplam liyakat puanı,handikap ve kontenjan kriterleri değerlendirmeleri sonucunda belirlenmiştir.

TGF Yıldızlar Şampiyonasına katılamaya hak kazanan sporcular için aşağıdaki linkleri tıklayabilirsiniz .

1.TGF Yıldızlar Şampiyonası Yıldızlar Kategorisi

2.TGF Yıldızlar Şampiyonası Küçükler Kategorisi

3.TGF Yıldızlar Şampiyonası Minikler Kategorisi




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın