Hava Şartları Amatör Golfçüleri Zorladı…

Hava Şartları Amatör Golfçüleri Zorladı…

Antalya'da 22-25 Eylül tarihleri arasında oynanacak olan 10.Türkiye Amatör Açık Golf Şampiyonası bugün başladı.Sabah 07:00 itibariyle erkekler Antalya Golf Klübü Sultan sahasında, bayanlar ise Gloria Golf Klübü New Course' ta başladı .Yağmur ve oyun koşullarını engelleyici hava şartları nedeniyle erkeklerin oynadığı Sultan sahasında zorunlu olarak iki kez oyun durduruldu.Saat 10.45 itibariyle üçüncü kez erkekler oyuna başladılar.

Avrupanın 20 farklı ülkesinden gelen toplamda 120 oyuncunun mücadele edeceği 4 günlük şampiyona ödül töreni 25 Eylül 2011 Pazar günü Antalya Golf Kulübü'nde 19:00 da yapılacaktır.

İlk gün sonunda bayanlarda Danimarkalı Nicole Bros Larsen 68 vuruşla ilk sırada,Hollandalı Charlotte Puts 70 vuruşla ikinci sırada ,Almanyalı Stephanie Kirchmayr 72 vuruşla üçüncü kapattılar.

Erkekler ise,Alman Marcel Schneider 68 vuruşla ilk sırayı İsviçreli Edouard Amacher ile paylaşırken ,Fransız Kenny Subregis ve İtalyan  Edoardo Torrieri 69 vuruşla ikinci sırayı ,İskoç David Law , Fransız Eduard Espana ve İngiliz Harry Casey ise 70 vuruşla üçüncü sırayı paylaştılar .

Dört gün sürecek turnuvada Almanya ,Danimarka ,Çek Cumhuriyeti,Finlandiya,Fransa,Güney Kore,Hollanda ,İsviçre, İskoçya, İtalya, İngiltere ,Kanada ,Kıbrıs,Malta ,Rusya ,Slovakya,Slovenya gibi ülkelerin en iyi amatör golfcüleri mücadele edecek.

Federasyon yetkililerinin açıklamasında "Ülkelerin en iyi amatör golfçularının davet edilmesi sonucu turnuvanın kalite ve prestiji yükseldi. 10 yıllık süreç içinde katılımın arttığını görüyoruz. Bu turnuva 2012 Dünya Amatör Şampiyonası hazırlıklarının yoğunlaştığı bu dönemde önemli bir deneyim ve ülke tanıtımına önemli katkıda bulunacağını düşünüyorum" dedi.

 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın