Final Heyecanı Yarın! 10. Türkiye Amatör Açık Golf Şampiyonası Tüm Hızıyla Devam Ediyor...

Final Heyecanı Yarın! 10. Türkiye Amatör Açık Golf Şampiyonası Tüm Hızıyla Devam Ediyor...

Türkiye Golf Federasyonu tarafından bu yıl 10.'su düzenlenen Türkiye Amatör Açık Golf Şampiyonasında erkekler Antalya Golf Kulübü Sultan sahası, bayanlar ise Gloria Golf Kulübü New Course da mücadelelerine devam ediyor.Yarın finali oynanacak şampiyonada 20 Avrupa ülkesinden amatör golfçüler  birinci olmak için mücadele ediyor.

 

İlk günkü olumsuz hava şartlarının ardından iki gündür uygun ortamda sporcular golf oynuyor. Birinci günle mukayese edildiğinde ,skorlar çok yüksek gelmeye başladı. Şunda bayanlarda turnuvanın birinciliği Danimarkalı golfçü Nicole Broch Larsen'in üstünlüğünde. Onun ardından Almanya ve İsviçreli oyuncular geliyor.2012 Dünya Amatör Şampiyonası öncesinde bu şampiyonanın önemli olması sebebiyle ,Avrupalı antrenörler ,önümüzdeki yıl Mayıs ayında 11 kez yapılacak Türkiye Amatör Açık Golf Şampiyponasına da sporcularının katılacaklarını belirttiler.Federasyonun hedefi , Mayıs ayında aynı turnuvayı organize ederek daha fazla sporcuyu ağırlamak.Şampiyona federasyonun amaçladığı ölçüde başarılı bir şekilde devam ediyor.

 

Üçüncü gün sonunda erkeklerde ilk sırayı İsviçreli Eduard Amacher, ile Alman Marcel Schneıder paylaşırken, Hollandalı Daan Huzıng ikinci, Fransız Mathıeu Decottıgnıes Lafon üçüncülüğü elde etti.

Bayanlarda ilk sırayı Nicole Broch Larsen, ikinciliği Alman Denıse Kalek, üçüncülüğü İsviçre'den Anois Maggetti ile Hollandalı Karlıjn Zaanen paylaşıyor.

Şampiyona yarın final turu ile sona erecek.Şampiyonanın ödül töreninin saat 16:30 'da Antalya Golf Kulübü Sultan sahasında düzenleneceği bildirildi.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın