İlk gün sonunda +3 vuruş ile Türkiye 6. sırada yer aldı

İlk gün sonunda +3 vuruş ile Türkiye 6. sırada yer aldı

Yaklaşık 13 yıldır golf oynadığını söyleyen Klassis Golf Country Club'ü oyuncularından Hamza Hakan Sayın, 'Bugün oyunumuzun ilk günü, takım olarak bu gün için +3 aldık. İlk gün olarak iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Daha önceki yıllarda Klasik Golf Kulübü olarak bu turnuvayı iki defa kazandık, buradaki müsabakada da elimizden gelenin en iyisini yapıp istediğimiz dereceyi elde etmek istiyoruz' dedi.

Bugün başlangıçta biraz zayıf oynadığını söyleyen Güray Yazıcı ise 'Bu gün ilk dokuzlukta kendime göre pekiyi değildim. Daha sonrasında daha güzel vuruşlar yaptım. Toplamda artı üç bitirdim, az da olsa takıma bir katkım oldu. Bazı hatalarımızı gördük, onları çalışıp yarın için daha iyi oynayacağımı düşünüyorum' dedi.

Takım olarak ilk gün için iyi bir skor aldıklarını belirten Gencay Asan da 'Ben kendi açımdan pek iyi oynamadım bugün. Birkaç çukurda sıkıntı yaşadım. İlerdeki iki gün için daha iyi skorlar alacağımı düşünüyorum. Mutluyuz, kötü oynamadık. Tabii ki bu turnuvayı kazanmak istiyoruz' deye bildirdi.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın