Türkiye - İtalya Dostluk Turnuvasının ardından....

Türkiye - İtalya Dostluk Turnuvasının ardından....

2012 yılında ülkemizde yapılacak Dünya Amatör Golf Şampiyonası öncesi, hazırlık kampları kapsamında Türkiye ile İtalya kadın golf takımları Antalya'da bir araya geldi.

Dostluk Turnuvası 24-27 Ekim tarihleri arasında Türkiye - İtalya  arasında Antalya Gloria Golf Kulübü'nde yapıldı. Milli takım teknik direktörü Spencer Henderson turnuvayı değerlendirirken kendileri için önemli bir tecrübe olduğunu ifade etti. Henderson, '2012 Dünya Amatör Golf Şampiyonası öncesi yapılacak hazırlıkların başlangıcını Antalya'da İtalya ile yaptıklarını, bu tür Dostluk turnuvalarında sonuçtan çok iyi ilişkiler kurmanın önemli olduğunu' belirtti.

Turnuva sonunda sporcularının çok daha fazla çalışması gerektiği sonucunun çıktığını söyleyen teknik direktör Henderson,16 yaş altında olan oyuncularım için 'zamana ihtiyacımız var' dedi.

Türkiye - İtalya arasında yapılan dostluk turnuvasında Türkiye'den en iyi skoru daha önce Bulgaristan Amatör Golf Şampiyonu olan Damla Bilgiç yaptı. Spencer, oyuncularının belirli bir seviyeye gelmek için nelere ihtiyaç duyduklarını turnuva sonunda çok daha iyi anladıklarını söyledi. Önümüzde ki hafta Amerika' da yapacakları IMG kampında bunlar üzerine çalışacaklarını belirtti.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın