Milli Takımın Amerika kampı yoğun geçiyor

Milli Takımın Amerika kampı yoğun geçiyor

Türkiye Golf Federasyonu ve IMG Kamp Akademileri arasında ki anlaşma gereği Amerika'da kamp yapan Golf Milli Takımı çalışmalarını sürdürüyor.

2012'de ülkemizde yapılacak Dünya Amatör Golf Şampiyonası öncesi Amerika'da 11 gün sürecek kampta iki gün geride kalırken, oyuncular çok çalıştıklarını anlattı.

İlk gün sonunda uzun bir yolculuğun ardından fitness antrenmanı ile iyi bir başlangıç yaptıklarını anlatan milli takım oyuncularından Güray Yazıcı kampta olmaktan mutlu olduklarını belirtti.

Milli takımın bir diğer oyuncusu Gencay Asan ise IMG Kampta 2. günün oldukça verimli geçtiğini ifade ederken, yoğun bir fitness antrenmanının ardından ilk kez katıldığı bir testin detaylarını anlattı. Gencay Asan; ''Bu testte vücudumuzda hangi kas guruplarımızın zayıf, hangisinin daha güçlü olduğuna bakıldı. Ve bu belirlemelere göre neyin üzerinde daha çok durmamız gerektiğini bulduk.''dedi. Asan 2. güne 9 çukurluk saha programı ve normalden farklı bir oyun formatıyla mücadele ettikleri bir antrenmanla devam ettiklerini, günün sonunda 8 saatlik yorucu ama faydalı bir çalışma programını geride bıraktıklarını ifade etti.

Golf Milli Takımımız 12 Kasım tarihine kadar Amerika'da IMG Kampta çalışmalarına devam edecek.





ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın