Cumhuriyet Kupası sahibini buldu

Cumhuriyet Kupası sahibini buldu

Golfde Cumhuriyetimizin 88. Yılı anısına düzenlenen Cumhuriyet Kupası Klassis Golf Kulübü'nde büyük bir heyecana sahne oldu.

Türkiye Golf Federasyonu takviminde yer alan ve her yıl Cumhuriyet Bayramı'nda düzenlenen Cumhuriyet Kupası, bu yıl da 29 Ekim'de Klassis Golf Kulübü'nde 72 amatör golfçünün katılımıyla gerçekleşti.  Erkekler, "A", "B" ve "C" kategorileri olmak üzere üç kategoride, kadınlar ise "A" ve "B" kategorileri olmak üzere iki kategoride mücadele etti.

Erkeklerde turnuvayı 73 vuruşla 1. sırada kapatan Kemer Golf Kulübü'nden Serkan Akarsu Cumhuriyet Kupasının sahibi oldu. Klassis Golf Kulübü'nden Güray Yazıcı 2. Sırayı alırken, aynı kulüpten Hamza Sayın 3. oldu.

Erkekler B kategorisinde Natıonal Golf Kulübü'nden Hamza Esmer 39 puanla ilk sırada yer aldı. Onu aynı kulüpten Can Kara izlerken, İstanbul Golf Kulübü'nden Selahattin Özdoğan üçüncü sırayı aldı.

Erkekler C Kategorisinde ise Kıbrıs'tan Mustafa Damdelen 39 puanla 1. oldu. Kemer Golf Kulübü'nden Sezai Bekgöz 2., aynı kulüpten Ömür Filiz 3. Oldu.

Kadınlarda A Kategorisinde Klassis Golf Kulübü'nden Sena Ersoy 74 vuruşla ilk sırada yer aldı. İkinciliği yine Klassis Golf Kulübü'nden Tuğçe Erden kazanırken National Golf Kulübü'nden Müzeyyen Şaşmaz 3. oldu.

Kadınlarda B kategorisinde National Golf Kulübü'nden Kezban Can 33 puanla 1.olurken ,2.liği İstanbul Golf Kulübü'nden Nedret Bulgan aldı. 3. İse Carya Golf Kulübünden Merve Kaplan oldu.

Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ödül töreninde yaptığı konuşmada 'Ne mutlu bize ki ; Türkiye'nin bir çok yerinden yetenekli gençleri bir araya getirmişiz. Silivri'nin Yolçatı Köyü, Antalya'nın Serik Beldesi, Göktürk Beldesi, Ağrı, Ardahan gibi yerlerden oyuncular yetiştirdik' dedi. Ağaoğlu sözlerini tüm Türkiye'nin Cumhuriyet Bayramını kutlarım diye tamamladı.





ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın