TGF Yıldızlar Şampiyonası’nda oynamaya hak kazanan sporcuların isimleri açıklandı

TGF Yıldızlar Şampiyonası’nda oynamaya hak kazanan sporcuların isimleri açıklandı

Türkiye Golf Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan “TGF Yıldızlar Şampiyonası” na katılacak sporcuların isimleri açıklandı.

İstanbul ve Antalya Bölgesi’nde oynanan TGF Yerel Yıldızlar Turu’ndaki yıldızlar ve gençler müsabakalarının ardından, her kategori bazında, kendi içinde oynanan tüm ayakların değerlendirildiği ve sporcuların başarı derecelerinin sıralandığı bir genel klasman listesi oluşturuldu. 5 ayaktan en az 3 ayakta oynamış olma şartı göz önünde bulundurulan bu genel klasman listesinde, 3 ayaktan fazla oynayan sporcular için değerlendirme yapılırken, sporcuların en iyi oynadıkları 3 ayak skoru değerlendirildi.

 “TGF Yerel Yıldızlar Şampiyonası”nda oynamaya hak kazanan yıldız ve gençler kategorilerindeki sporcuların isimleri kulüplerine bildirildi.

TGF Yerel Yıldızlar Turu Minikler’de ise İstanbul Bölgesi, Antalya Bölgesi ve Samsun müsabakalarının ardından, tüm ayaklar toplamında oynanan 6 adet 9 çukur skorundan en iyi 4 tanesi göz önüne alınarak bir genel klasman sıralaması yapılacak. Minikler kategorisinde "TGF Yerel Yıldızlar Şampiyonası"nda oynamaya hak kazanacak sporcuların listesi Samsun’daki ayakların sona ermesinin ardından yayınlanacak.

 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın