ABD Kampında tempo arttı

ABD Kampında tempo arttı

2012'de ülkemizde yapılacak Dünya Amatör Golf Şampiyonası öncesi Amerika'da 11 gün sürecek kampta 8 gün geride kalırken oyuncular kampta çok çalıştıklarını ama eksiklerini giderme şansı buldukları içinde şanslı olduklarını düşünüyorlar.

Milli takım oyuncularımızdan Tuğçe Erden, kampın kendisi için çok güzel ama güzel olduğu kadar da yorucu geçtiğini söylerken, özellikle pata tekniğinin değiştiğini ve bunun kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayarak bu kamptan verim almanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Özellikle kamptaki sahayı çok beğenen ve ilk turnuvayı oynadıktan sonra mutlu olduğunu belirten milli takım oyuncumuz Yasemin Sarı aynı zamanda çok da eğlendiğini anlattı. Yasemin ''Hepimiz için harika bir kamp oldu'' derken çalışmaların çok iyi ve faydalı olduğuna değindi.

Milli Takım oyuncularımızdan Ediz Kemaloğlu ise sabah çok erken bir saatte, 05:45'te kalkıp 06:30'da fitness çalışması yapmalarına karşın ardından da golf antrenmanı yaptıklarını anlattı. Ediz Kemaloğlu ''Backswingimdeki hatamı buldum ve kalan günlerde onu düzeltmeye odaklanmış durumdayım '' dedi. Akşam son kez Trevor Anderson ile fitness çalıştıklarını bunun da patlayıcı kuvvet ve kondisyon üzerine olduğunu anlattı.

Bir hayli yoğun geçen günlerin ardından oyuncularımız IMG Kampından birçok eksiğini gidermiş ve özellikle fitness programları sayesinde form tutmuş olarak döneceklerini düşünüyorlar. Bu arada kızlar ve erkekler arasında yapılan turnuvalar çekişmeli ve iddialı geçerken oyuncuların neşeli olduğu gelen haberler arasında.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın