2018 TGF Yıldızlar Şampiyonası Heyecanı Başlıyor

2018 TGF Yıldızlar Şampiyonası Heyecanı Başlıyor

Türkiye Golf Federasyonu’nun 2018 Yılı faaliyet takviminde yer alan, TGF Yıldızlar Şampiyonası yarın İstanbul’da başlıyor.

TGF Yıldızlar Şampiyonası’nda, Şubat ayından itibaren Antalya Bölgesi, İstanbul Bölgesi ve Samsun’da gerçekleştirilen Yerel Yıldızlar ve Minikler turunda mücadele edip,  genel klasman listesinde dereceye giren sporcular yer alacak.

Şampiyonanın 1. ayağı 29 Ağustos’da İstanbul’da Marmara Golf Sahası’nda oynanacak.

Müsabakada, Sueno Golf Kulübü, Klassis Golf Kulübü, Bodrum Golf Kulübü, National BGK, Serik BGA, İGGA, Kemer Golf Kulübü, İstanbul Golf Kulübü, National AGGA, Samsun Golf Kulübü, Cornelia Golf Kulübü, Bel-Ka Golf Kulübü, İzmir Golf Kulübü, Ankara Golf Kulübü, AGISK, Gençlik ve Spor Kulübü, Bolluca Golf Kulübü, Moda Golf Kulübü’nden ve ferdi lisanslı yıldızlarda 88, miniklerde 76 sporcu mücadele edecek.

Şampiyonanın 2.ayağı ise 5 Eylül’de Antaly’da Gloria Golf Kulübü’nde oynanacak. Oynanan müsabakanın ardından ödül töreni düzenlenecek.

İki ayak toplamındaki stableford puanları ve net skorlara göre, kızlar ve erkekler kategorilerinin ilk üç sırasını paylaşan sporculara kupa verilecek. Ayrıca, şampiyona sahasında A kategorisinde oynayıp ilk 3 sırayı paylaşan oyuncularımıza da gross ödülleri verilecek.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın