Tommy Fleetwood 6. kez Belek’te

Tommy Fleetwood 6. kez Belek’te

2013 yılından bu yana düzenlenen Turkish Airlines Open’ın önemli isimlerinden Tommy Fleetwood, 1-4 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek organizasyonda altıncı kez sahneye çıkacak. Geçen ay Amerika’yı farklı mağlup eden Ryder Cup Avrupa Takımı’nın yıldızlarından olan Tommy Fleetwood, Race to Dubai sıralamasında ikinci sırada bulunuyor.

Avrupa Turu’nda Rolex Serisi’nin altıncı organizasyonu olan Turkish Airlines Open, bir kez daha dünyanın en önemli golfçülerinin müthiş mücadelesine sahne olacak. Paris’te düzenlenen Ryder Cup’ta partneri Francesco Molinari ile birlikte aldığı dört puanla Avrupa takımının zaferinde büyük pay sahibi olan geçen yılın Race to Dubai birincisi Tommy Fleetwood, altıncı kez Belek’te sahaya çıkacak.

Son yıllarda golf dünyasının en önemli yıldızlarından biri olarak öne çıkan Tommy Fleetwood, geçen sezonu iki kupa ve Avrupa Turu sezon sonu birinciliği ile tamamlamıştı. Bu yıl Race to Dubai sıralamasında Ryder Cup partneri Francesco Molinari’nin arkasında ikinci sırada bulunan İngiliz oyuncu, Regnum Carya Golf Kulübü’nde kazanacağı puanlarla rakibini geride bırakmayı hedefliyor. Fleetwood’un Ryder Cup Avrupa takımındaki arkadaşlarında Justin Rose ve Tyrell Hatton da Türk Hava Yolları’nın isim sponsorluğunu yaptığı dev organizasyonda mücadele edecek.

2017 yılında Abu Dhabi HSBC Şampiyonası ve Fransa Açık’ı kazanan Tommy Fleetwood, bu yıl Abu Dabi’de ünvanını korumayı başardı. Son iki Amerika Açık’da ikinci ve dördüncü sırayı alan 27 yaşındaki başarılı oyuncu WGC-Meksika Şampiyonası’nı da ikinci olarak bitirdi.

2013 yılındaki ilk turnuvadan bu yana Turkish Airlines’a her yıl katılan Fleetwood, turnuvanın takvimindeki düzenli organizasyonlardan biri olduğuna dikkat çekerek, “Turkish Airlines Open’a bir kez daha katılacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Antalya’daki organizasyon her yönüyle etkileyici. Race to Dubai sıralaması için de büyük önem taşıyor. Bu açıdan özel bir turnuva olacağını düşünüyorum” dedi.

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu da 7 milyon dolar toplam ödüllü organizasyonun her yıl golfün ikonlarını buluşturduğuna dikkat çekerek, “Tommy’nin bir kez daha bizimle birlikte olmasının heyecanını yaşıyoruz. Turkish Airlines Open’ın bugüne kadar olan hikâyesinde kendisi önemli rol oynadı. Turnuvanın geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Race to Dubai sıralaması için de belirleyici olacaktır” dedi.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın