İlk Pro-Am Calista’nın

İlk Pro-Am Calista’nın

Belek’te bulunan Regnum Carya Golf Kulübü'nde düzenlenen Turkish Airlines Open’da heyecan Pro-Am turnuvasıyla başladı. 26 takımın katıldığı organizasyonu toplamda -36 ile bitiren Calista Takımı ilk sırayı aldı.

2013 yılından bu yana dünyanın en iyi oyuncularını Belek’te buluşturan Turkish Airlines Open öncesi geleneksel olarak düzenlenen Pro-Am turnuvalarının ilk gününde Calista takımı şampiyon oldu. İspanyol oyuncu Nacho Elvira ile birlikte Ali Özdoğan, Anıl Amiklioğlu ve Ali Kızıldağ’dan oluşan Calista takımı son dokuzda -19 puan yaptığı turnuvayı -36 ile bitirdi.

Jeunghun Wang (pro), Mustafa Selçuk, Mitat Batır ve Volkan Biner’den oluşan Golf International takımı ise -35 ile ikinci sırayı aldı. Hintli pro Shubhankar Sharma ile birlikte sahaya çıkan ve Haluk Şimşek, Bünyamin Okudan ve Kadirhan Yener’den oluşan Serik BGA takımı da üçüncülük kupasını kazandı.

İngiliz golfçü Oliver Fisher ile oynayan Nadil Tosun, Laurent Ferron ve Keith Mitchell’den kurulu Millennium Golf takımı da dördüncü olarak kupa kazandı.

Turkish Airlines Open Pro-Am’de en uzun vuruşu yapan Jacob Oakley ile bayrağa en yakın vuruşu yapan Yavuz Küçük de özel ödüllerin sahibi oldu. Organizasyonda dereceye girenlere kupalarını İngiliz oyuncu Andy Sullivan ile Türk Hava Yolları Sponsorluklar ve Yatırımlar Müdürü İlker Kavas verdi.

Türk Hava Yolları Pro-Am şampiyonu Calista takımı oyuncularına yurtdışı gidiş-dönüş uçak bileti hediye etti.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın