İlk günün lideri Paul Dunne

İlk günün lideri Paul Dunne

Regnum Carya Golf Kulübü’nde düzenlenen 7 milyon dolar toplam ödüllü Turkish Airlines Open’ın ilk gününü 64 vuruşla bitiren İrlandalı Paul Dunne lider tamamladı. İlk raundu 65 ile bitiren son şampiyon Justin Rose, Padraig Harrington ve Thorbjorn Olesen ikinciliği paylaştı.

Avrupa Turu Rolex Series kapsamında düzenlenen 7 milyon dolar toplam ödüllü Turkish Airlines Open, Antalya’da başladı. Belek’teki Regnum Carya Golf Kulübü’nde düzenlenen turnuvanın ilk gününü İrlandalı Paul Dunne lider tamamladı.

11. çukurdan İngiliz Lee Slattery ve Hollandalı Joost Luiten ile birlikte oyuna başlayan Dunne ilk dokuz çukuru -5 ile bitirdi ve günün büyük bölümünde liderliği bırakmadı. Bogey’siz tamamladığı günü 64 ile bitiren Dunne ilk raundu zirvede bitirdi. Güne ilk üç çukurda üç birdie ile başlayan ve ilk beş çukuru -4 ile bitiren İrlandalı tecrübeli oyuncu Padraig Harrington ise yedinci çukurda yaptığı bogey’e rağmen ilk raundu 65 vuruşla (-6) bitirmeyi başardı. Dördüncü çukurdaki eagle ile kendisini izleyen seyircileri coşturan son şampiyon Justin Rose, bogey yapmadan tamamladığı günde dört birdie’ye imza attı ve ilk raundu 65’le (-6) bitiren bir başka oyuncu oldu.

Justin Rose ile birlikte oynayan turnuvanın 2016 şampiyonu Thorbjorn Olesen de çok sevdiği ve başarılı olduğu Regnum Carya Sahası’nda yine başarılı bir skora imza attı. Regnum Carya Sahası’nda önceki yıllarda oynadığı sekiz raundda toplam -35 gibi süper bir skor yakalayan Danimarkalı oyuncu altı birdie yaptığı ilk raundu Harrington ve Rose gibi 65 vuruşla (-6) bitirdi.

Sahaya çıkan 78 oyuncudan 50’sinin par ve eksi skorlar yaptığı ilk raundu Çinli oyuncular Wu Ashun, Li Haotong, İngiliz oyuncular Sam Horsfield, Lee Westwood, Belçikalı Thomas Detry, Alman Martin Kaymeri Taylandlı Kiradech Aphibarnrat da 66 vuruşla (-5) bitirdi. Bu yıl altıncı kez düzenlenen Turkish Airlines Open’da üç Türk oyuncu da wild card’la sahaya çıktı. Profesyonel Ali Altuntaş ile birlikte Leon Açıkalın ve Taner Yamaç, dünyanın en önemli golf yıldızlarıyla birlikte oynamanın heyecanını yaşadı.

Turkish Airlines Open şampiyonu Pazar günü oynanacak dördüncü raundun sonunda belli olacak.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın