Yetenek Hafta Sonu Seçmelerinin 2. si yapıldı

Yetenek Hafta Sonu Seçmelerinin 2. si yapıldı

3-4 Aralık 2011'de Yetenek Seçimi hafta sonunun 2. si Antalya Golf Kulübü'nde yapıldı. Antalya, Erzurum ve Ankara'dan gelen oyuncular sonuçlar, yaş, potansiyel ve 2011 yılındaki genel performanslarına göre seçildi.

Trackman, fitness ve zihinsel yönlerle ilgili testlere 15 oyuncu katıldı. Hava çok güzel, pratik alanları çok iyi durumdaydı. Dr.İlhan Odabaş liderliğindeki fitness ölçüm ekibi farklı kategorilerde oyuncuların güçlü ve geliştirilmesi gereken yönlerini ölçtüler. Özer Aslan zihinsel özelliklere giriş ile ilgili bilgiler verirken, oyuncular Pazar sabahı 06:45'te Deniz İncekara ile birlikte fitness yaptılar. Tüm oyuncuların tüm testler boyunca oldukça odaklanmış ve en iyisini yapmaya kararlı olduğu gözlendi.

Milli Takım Antrenörü Spencer Henderson ''Yetenek Hafta Sonu'' seçimlerinin 2. sini şöyle değerlendirdi.

''Oyuncuların farklı alanlarda mücadele ettiği zor ama keyifli  bir hafta sonunu daha geride bıraktık. Ankara ve Erzurum'dan sınırlı pratik alanlarına sahip olan oyuncuların katılımını görmek cesaret vericiydi. Amacım her sene aynı şekilde hafta sonları düzenleyerek alt yapıyı beslemek. Bize tesislerini açan Klassis ve Antalya Golf Kulüpleri'ne teşekkür ederiz. Ayrıca tüm oyuncular için ''Yetenek Hafta Sonu Seçmeleri 2'' organizasyonunun hatasız ve profesyonelce geçmesini sağlayan destek ekibine teşekkür ederim.





ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın