Erkek Golf Milli Takımı takım sıralamasında liderliğe yükseldi..

Erkek Golf Milli Takımı takım sıralamasında liderliğe yükseldi..

Golfçülerimiz madalyaya yürüyor

15. Akdeniz Oyunları'nda golfte ikinci gün geride kalırken Mustafa Hocaoğlu, Hamza Sayın ve Gencer Özcan'dan oluşan Türkiye erkek takımı sıralamada 292 vuruşla liderliğe yükseldi. Ay-Yıldızlı ekibimizi 294 vuruşla İspanya, 301 vuruşla Fransa takip ediyor.
İki sporcumuz Mustafa Hocaoğlu ve Gencer Özcan dün 72'şer vuruş ile günü ilk üçte tamamladılar. Akdeniz Oyunları Köyü Golf Alanı'ndaki müsabakalarda Mustafa Hocaoğlu günü 146 vuruşla İspanyol Ignacio Moreno'nun üç vuruş gerisinde ikinci sırada tamamladı. Dün 72 vuruş yapan Gencer Özcan da toplamda 147 vuruşa ulaşarak üçüncü sıradaki yerini korudu.
İlk günü 161 vuruşla tamamlayan Bayan Milli Takımımız ikinci günü de aynı vuruş sayısı ile tamamlayarak toplamda 322 vuruşa ulaştı. İlk günü 79, ikinci günü 78 vuruşla tamamlayan golfçümüz Necla Gerçek bireysel sıralamada yedinci sırada bulunuyor.
Bu arada Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, Akdeniz Oyunları Köyü Golf Alanı'na gelerek ikinci gün müsabakalarını Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile birlikte izledi. Federasyon Başkanı Ahmet Ağaoğlu ilk iki günün sonuçlarının kendisini mutlu ettiğini belirterek "İlk iki günde hedeflediğimiz yerdeyiz. Büyük bir aksilik olmazsa Perşembe günü Türkiye'ye Akdeniz Oyunları tarihindeki ilk golf madalyasını kazandıracağız" diye konuştu.

29 Haziran 2005




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın