Golf Aday Hakem Kursu Sona Erdi

Golf Aday Hakem Kursu Sona Erdi

29-31 Mayıs tarihleri arasında yapılan Golf Aday Hakem Kursu, 21 hakem adayının katılımıyla tamamlandı. Golf Aday Hakem Kursu’nda yer alan hakem adayları, üç gün süren eğitim programında uluslararası ve ulusal hakemlerden eğitim aldılar.

Türkiye Golf Federasyonu’nun 2019 faaliyet takviminde yer alan Golf Aday Hakem Kursu İstanbul Silivri’de bulunan Klassis Golf Kulübü’nde düzenlendi.

Golf aday hakemleri üç gün süren eğitimlerini, Uluslararası hakem olan Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alper Alp ve Ulusal hakemlerden Türkiye Golf Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Ahmet Uluğ Atay ile Türkiye Golf Federasyonu İdari Direktörü Raif Özgür Hacıbektaşoğlu’ndan aldı.

Aday hakemler, golf kurallarının bilgilendirilmesinin yanı sıra sahada gerçekleştirilecek uygulamalı örnekler, video gösterimleri ve sunumlarla çalışmalarını tamamladı.

Golf hakem adayları, üç gün süren eğitim programının sonunda düzenlenen sınava katılırken, hali hazırda aday hakem olan hakemler de kendileri için düzenlenen il hakemliğine geçiş sınavına katıldı.

Sınav sonuçları ileri bir tarihte Türkiye Golf Federasyonu’nun WEB sayfasından duyurulacak.

Sınavda başarılı olan adaylar, TGF tarafından yapılacak görevlendirmelerde aday hakem olarak görev alabilecekler.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın