TGF 2019 Golf Milli Takımı Yaz Kampı Samsun’da Devam Ediyor

TGF 2019 Golf Milli Takımı Yaz Kampı Samsun’da Devam Ediyor

Türkiye Golf Federasyonu’nun 2019 takvimi faaliyet programında yer alan TGF Golf Milli Takımı Yaz Kampı, Samsun’da devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü’nde yapılan kamp, toplamda 22 sporcuyu ağırlıyor.

21 – 30 Haziran tarihleri arasında toplamda 22 golfçünün yer alacağı TGF Golf Milli Takımı Yaz Kampı’nda, Kadınlar Golf Milli Takımı, 21-26 Haziran tarihleri arasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Sahası’nda çalışmalarını tamamladı.

Golf Milli Takımı Yaz Kampı, 27 – 30 Haziran tarihleri arasında Erkek Golf Milli Takımı’nın çalışmalarıyla, Golf Milli Takımı Sportif Direktörü Erol Şimşek önderliğinde devam ediyor.

Kadın Golf Milli Takımı kafilesinde, Ilgın Zeynep Denizci, Ayşe Demir, Irmak Koyuncu, Sude Bay, Mia De Marchi, Mina Gençoğuz, İrem Demir, Petek Peker, Celine Ustgard, Gülten Gül Gözüyanık, Erkek Golf Milli Takımı kafilesinde ise Ahmet Telli, Berk Özyiğit, Görkem Karakartal, Tolga Genca, Yılmaz Batan, Veli B. Kuş, Berkay Ayyıldız, Demir Kırımgeri, Orkunhan Kaplan, Can Gürdenli, Berk Çelik, Onur Telli yer alıyor.

Golf Milli takımı kafilesindeki sporcular, Temmuz ayında Çekya’da düzenlenecek European Young Masters, İtalya’da düzenlenecek European Ladies Team Championship ve Polonya’da düzenlenecek European Amateur Team Championship, Division 2 için antrenmanlarını sürdürecek.

Golf Milli Takımı Yaz Kampı’nda, sporcuların fiziksel, zihinsel, teknik ve taktik olarak gelişimini arttırıp, oyuncuların başarısını daha yukarıya taşıyacak çalışmalar hedefleniyor.

Kampın çok iyi geçtiğini dile getiren Şimşek,  şunları kaydetti.
"Temmuz ayında 3 tane uluslararası turnuvaya katılacağız. Kadın sporcularımız İtalya'daki şampiyonaya katılacak. Erkek sporcularımız Polonya'daki turnuvaya katılacaklar. Ayrıca Çekya'da 16 yaş Avrupa Şampiyonluğu var. Bu turnuvaya da Türkiye'yi temsilen 2 erkek ve 2 kadın sporcumuz gidecek. Bu da çok prestijli bir turnuva. İtalya'daki golf sahasını çok iyi biliyorum. İtalya'da hava sıcak olacak ve öğleden sonra hep rüzgar çıkıyor, yani oyuncularımız aşırı rüzgar ve sıcakla da mücadele edecek. 6 oyuncumuzda iki tanesi geçen yıl Avusturya'da bu turnuvaya 4 tanesi ilk defa katılacaklar. Çok genç bir takım İtalya'ya gidiyor ama geleceğe yatırım yapıyoruz. 16 yaş grubundan 3 tane oyuncumuz var milli takımın içinde. Onlar kendilerinden büyük bayanlarla oynayacaklar ama gelecek yıllar açısından önemli tecrübe kazanmış olacaklar."




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın