Tiger Woods iyileşti

Tiger Woods iyileşti

Dünyanın efsane golf oyuncusu Tiger Woods için 2011 yılı pekte kolay geçmedi. Dünya sıralamasında ilk 50 dışında kalmak onun zor günler geçirdiğini gösteriyordu. 2011'de kazanmaktan daha fazla şeyleri tekrar keşfetti. Ayrıca sağlıklı bir vücutla tekrar golf oynamanın mutluluğunu yaşadığını röportajlarında sıkça ifade etti.

Basın mensuplarına e-mail aracılığıyla kendisinin tamamen iyileştiğini ve geçen sezon bacaklarındaki zedelenmelerin oynamasına engel olduğunu anlattı. Ayrıca yakın zamanda California'da Chevron World Challenge'da  başarı kazanmasının başka bir harika yarışın başlangıcıdır diye gördüğünün altını çizdi.

Woods'un geçen seneki en büyük sıkıntısı sağlıklı olmayışı ve bu yüzden gerekli zamanlarda yapamadığı katılımlardı. ''Ağrılar içinde oyun oynuyordum ve bu hiç eğlenceli değildi. Şu son bir kaç aydır çok eğlenceli geçti çünkü artık tekrar sağlıklıyım ve gün geçtikçe de iyileşiyorum'' dedi.

Woods, şu sıralar Abu Dhabi'de yapılacak yeni yılın ilk turnuvasına hazırlanıyor .

Turnuva 26 Ocak'ta başlayacak ve Woods Dünya Sıralamasında ki genç yıldızlarla karşılaşacak. Aslında Tiger Woods için sakatlıkların ardından ne durumda olduğunu gösteren önemli bir turnuva olacak. Burada ki oyun durumuna göre yıl içinde katılacağı diğer turnuvalarda belli olacak.

Woods, Abu Dhabi'de hızlı bir çıkış yapmak  ve orada performansını daha da katlayarak devam etmek istiyor. En çokta iyileşmekten memnun. ' Şimdi sağlıklı olduğum için her hafta oyunumu ve güvenimi arttırarak devam edebilirim. Az da olsa geçen senenin sonunda bunu başardım.  Avustralya Presedent Cup ve California'da kazandığım değerliydi ' Woods sakatlığın ardından Avustralya'da 3. olmuştu.

Bu iki yıllık düşüş sürecinde genç oyuncuların yerini aldığını ancak tekrar geri geldiğine dikkat çekiyor ve gerçek gücünü göstereceğini belirtiyor.

Woods, golfte şu anda çok iyi ve yetenekli oyuncuların olduğunu ve golf hayranları için heyecanlı bir ortam olduğunu düşünüyor. Lider oyuncuları başa baş Pazar günü öğlenleri golf oynamaya çağırıyor. ''Rory ve Luke çok yetenekli golfçüler ve onları çok beğeniyorum ve şu son sene ne kadar çok ilerlediklerini görüyorum. Umuyorum 2012 senesinde onlarla Pazar öğlenleri bol bol oyunlarımız olur.''

Tiger Woods birinci sırada uzun süre kalmanın zor olduğunu ve bunu tekrar yapabilmenin de güç olduğunu belirtiyor. 2011 yılında listedeki ilk 50 kişi arasından kısa bir süre düşmüştü, Woods şimdi 23'üncü sırada yer alıyor.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın