TGF Yerel Yıldızlar Turu Samsun Müsabakaları Tamamlandı

TGF Yerel Yıldızlar Turu Samsun Müsabakaları Tamamlandı

Türkiye Golf Federasyonu'nun 2019 faaliyet takviminde yer alan TGF Yerel Yıldızlar Turu Samsun 5. Ayak turnuvası, Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Sahası’nda tamamlandı.

TGF Yerel Yıldızlar Turu Samsun 5. Ayak müsabakasına Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü’nden 16 sporcu katıldı.

Oynanan müsabakanın final raundunun sonunda, erkeklerde Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü sporcularından Dara Muhammed Saf toplamda 72 stableford skorla birinci, Can Kayra Taşkın 71 stableford skorla ikinci, Ali Çağan Doğan 64 stableford skorla üçüncü sırada yer aldı.

Genç kızlarda Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü sporcularından Sudenaz Keklik toplamda 75 stableford skorla birinci, Öykü Alav 71 stableford skorla ikinci, Selen Oral 68 stableford skorla üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren sporcular final raundunun ardından düzenlenen ödül töreniyle madalyalarını aldılar. 

TGF Yerel Yıldızlar Turu Samsun 5. ve son ayak olarak oynanan bu müsabakanın ardından, her kategori bazında, kendi içinde oynanan tüm ayakların değerlendirildiği ve sporcuların başarı derecelerinin sıralandığı bir genel klasman listesi oluşturulacak. En az 3 ayakta oynamış olma şartı göz önünde bulundurulacak bu genel klasman listesinde, sporcuların en iyi oynadıkları 3 ayak skoru değerlendirilecek. Genel klasmanda dereceye giren oyuncular “2019 TGF Yıldızlar Şampiyonası’nda” oynamaya hak kazanacak. 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın