Turkish Airlines Ladies Open 2012 sona erdi

Turkish Airlines Ladies Open 2012 sona erdi

Türk Hava Yolları (THY) sponsorluğunda Antalya'nın Serik İlçesi'nde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı olan 'Turkish Airlines Ladies Open 2012'de geçen yılın birincisi Hollandalı Chrisdel Boeljon, bu yıl da birinci oldu. 

Serik'e bağlı Belek'teki National Golf Kulübü'nde gerçekleştirilen ve 30 ülkeden 126 profesyonel kadın golfçünün katıldığı turnuvanın finalinde 64 sporcu mücadele etti. Finalde, geçen yılın birincisi Chrisdel Boeljon, 285 vuruşla bu yıl da birinciliği elde etti. Finlandiyalı Ursula Wikstrom 288 vuruşla ikinci olurken, İsveçli Carin Koch ve İspanyol Carlota Ciganda 290 vuruşla üçüncülüğü paylaştı. 

Final karşılaşmalarının ardından dereceye giren sporculara kupa ve ödüllerini, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, THY Antalya Bölge Müdürü Ömer Durna, AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile National Golf Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Göktüna birlikte verdi.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın