TGF Aslı Nemutlu Türkiye Gençler Şampiyonası 2012

TGF Aslı Nemutlu Türkiye Gençler Şampiyonası 2012

Türkiye Golf Federasyonunun 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı anısına her yıl düzenlediği Gençler Turnuvası 19-20 Mayıs tarihlerinde Silivri Klassis Golf Kulübü'nde yapılacak.

Bu yıldan itibaren Gençlik Turnuvasına  talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Kayak Milli Takımı oyuncusu Aslı Nemutlu'nun adı verildi. ''Türkiye Golf Federasyonu Aslı Nemutlu Türkiye Gençler Şampiyonası 2012'' şampiyonasına bu yıl 72 sporcu katılacak. Turnuvaya İstanbul'un dışında Ağrı,Ardahan,Erzurum ve Antalya'dan 29 sporcu katılıcak.

Erkekler ve bayanlar, "A" ve "B" kategorileri olmak üzere ikişer kategoride oynayacaklar. Çıkışlar "Shotgun Start" olarak saat 10.00 da yapılacak. Erkeklerde handikap üst sınırı 19,0 , bayanlarda ise  21,0 olarak belirlendi.

Şampiyona, R&A Rules Limited golf kuralları, Türkiye Golf Federasyonu Golf Yarışma Yönetmeliği kuralları ve Yarışma Tertip Kurulunun belirleyeceği Yerel Kurallar çerçevesinde, iki gün, toplam 36 çukur strokeplay ve tam handikap olarak oynanacak. Erkekler A kategorisi beyaz tee'lerden, B kategorisi sarı tee'lerden, bayanlar A kategorisi mavi tee'lerden, B kategorisi ise kırmızı tee'lerden oynayacak.

Erkekler ve bayanlar gross skor birincileri Türkiye Gençler Şampiyonları olacaklardır. Ayrıca erkekler ve bayanlar gross skor 1., 2. ve 3. 'leri ile net skor, kategori 1., 2., ve 3.'lerine birer kupa verilecektir.

Gross sıralamada, birincilerde eşitlik durumunda, 18. çukurda birinci belirlenene kadar "Play Off" uygulaması yapılacak. Birinci belirlendikten sonra diğer oyuncuların sıralamasında son 18, 9, 6, 3 ve son çukurların gros skorları değerlendirilecek. Net sıralamada eşitlik durumunda son 18, 9, 6, 3 ve son çukurların net skorları değerlendirilecek.

 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın