2012 Türkiye Amatör Açık Golf Şampiyonası

2012 Türkiye Amatör Açık Golf Şampiyonası

2012 Türkiye Amatör Açık Golf Şampiyonası başlıyor. Uluslararası turnuva 31 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında Antalya Belek' te yapılacak ve toplam 72 çukur oynanacak.

Türkiye Golf Federasyonu tarafından 11. kez düzenlenecek Şampiyonaya 77 erkek, 46 kadın olmak üzere toplamda 123 sporcu katılıyor. 2012 Türkiye Amatör Açık Golf Şampiyonası'nda Türkiye'yi Şampiyonada 14 erkek 9 kadın sporcu temsil edecek.

Şampiyonaya katılan ülkeler şöyle:

Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Japonya, Lübnan, Meksika, Fas, Hollanda, Portekiz, Rusya, Slovakya, Slovenya, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere.

Türkiye Amatör Açık Golf Şampiyonası Belek' te 4 farklı sahada oynanacak. Erkekler ilk iki turu Antalya Golf Kulübü'nde diğer iki turu da Cornelia Golf Kulübünde oynayacaklar. Kadınlar ise birinci ve üçüncü turu Gloria Golf Kulübü sahalarından New Course'ta oynarken diğer iki turu da Old Course'ta oynayacaklar.

Şampiyona her iki kategoride de günde 18 çukur olmak üzere 4 gün toplam 72 çukur oynanacak. 3. günün sonunda oluşacak sıralamada ilk 60 erkek ve ilk 60 kadın oyuncu son 18 çukurda oynama hakkını elde edecek.

2012 Türkiye Amatör Açık Golf Şampiyonası için tüm detaylara http://www.turkishopen.org adresinden ulaşılabilir.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın