Pro-Am’e Rumen damgası

Pro-Am’e Rumen damgası

Antalya’da bu yıl yedinci kez düzenlenen Turkish Airlines Open’da heyecan Pro-Am turnuvalarıyla başladı. Pro-Am’in ilk gününde İngiliz oyuncu Eddie Pepperell’in takımı zirveye çıkarken, Rumen oyuncuların başarısı dikkat çekti.

BELEK

European Tour Rolex Serisi kapsamında bu yıl yedinci kez düzenlenecek Turkish Airlines Open için geri sayım sürüyor. Belek’teki Montgomerie Maxx Royal Golf Kulübü’nde Perşembe sabahı başlayacak 7 milyon dolar toplam ödüllü organizasyon öncesi yapılan Pro-Am turnuvalarının ilki 26 takımın katılımıyla gerçekleşti.

Bir profesyonel ve üç amatör oyuncudan oluşan takımların mücadelesinde THY 3 takımı ilk sırayı aldı. İngiliz oyuncu Eddie Pepperell ile birlikte Romanya eski başbakanı Victor Ponta, Rumen Dinu-Michail Pescaiu ve Bodrum Golf Kulübü üyesi Barbaros Öktem’den oluşan takım -32 ile zirveye çıktı.

Ryan Fox’un pro’luğunu yaptığı Yavuz Üngör, Yavuz Küçük ve Mitat Batır’dan oluşan Cornelia Golf Kulübütakımı toplamda -29 ile ikinci oldu. Mattias Schwab’la birlikte sahaya çıkan İşitme Engelliler Golf Milli Takımı oyuncuklarından oluşan Spor Toto-2 takımı ise toplamda -27 ile üçüncülük kürsüsüne çıktı. Mehmet Yavuz, Mehmet Önder ve Muhammet Demir kupalarını alırken ödül törenine katılanlardan büyük alkış aldı.

Turkish Airlines Pro-Am’in ilk gününü Spor Toto-2 takımı gibi -27 ile tamamlayan Regnum takımı ise son dokuzda daha az puan aldığı için dördüncü sırada kaldı. Ünlü Alman oyuncu Martin Kaymer’le birlikte Oleg Pukhov, Dmitry Sokolnikov ve Roman Zavyalov’dan oluşan takım dördüncülük kupasının sahibi oldu.

12. çukurda en uzun vuruşu yapan Romanya eskibaşbakanı Victor Ponta, ‘longest drive’ kupasının sahibi olurken, Rumen amatör oyuncu Bogdan Jigman da sekizinci çukurda bayrağa 1. 68 m. yaklaşan vuruşuyla ‘nearest to the pin’ kupasına uzandı.

Turkish Airlines Pro-Am’in ödül töreni Montgomerie Maxx Royal Golf Kulübü’nde gerçekleştirildi. Dereceye giren takımların oyuncularına kupalarını Türk HavaYolları Global Sponsorluklar Müdürü Yunus Özleyen, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Turkish Airlines Open Turnuva Direktörü Miguel Viador ve Montgomerie Maxx Royal Golf Kulübü Müdürü Cahit Şahin verdi.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın