Turkish Airlines Pro-Am'de Şampiyonluk Rolex 1 takımının

Turkish Airlines Pro-Am'de Şampiyonluk Rolex 1 takımının

Belek’teki Montgomerie Maxx Royal Golf Kulübü’nde düzenlenen Turkish Airlines Pro-Am’in ikinci gününde Rolex 1 takımı -40 ile birinci oldu. Turnuvada ‘hole in one’ yapan Muzaffer Çapkınoğlu’na özel ödül verildi. 

Dünya golfünün yıldızlarını Antalya’da buluşturan Turkish Airlines Open öncesi düzenlenen Pro-Am turnuvalarının ikincisi Montgomerie Maxx Royal Golf Kulübü’nde düzenlendi. Bir profesyonel üç amatör oyuncudan oluşan 26 takımın katıldığı turnuvada Rolex 1 takımı zirveye çıktı. Belçikalı yetenekli oyuncu Thomas Pieters ile birlikte Ramazan İnce, Sabri Ünver ve Ramazan Üçdan’dan oluşan Rolex 1 takımı turnuvayı -40 ile tamamladı. 

2018 Britanya Açık şampiyonu İtalyan Francesco Molinari’nin pro olarak yer aldığı Spor Toto 1 takımı turnuvada ikinci sırayı aldı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Bekir Kara ve İrlandalı amatör oyuncu Tom Muldoon’un da yer aldığı takım organizasyonu -39 ile tamamladı. 

Belçikalı Nicolas Colsaerts’ın pro’luğunu yaptığı Özgür Cem Can, Firdovsi Gumbatov ve Süleyman Abay’dan oluşan Rolex 2 takımı toplamda -34 ile üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Turkish Airlines Pro-Am’de dereceye giren son takım TGF 2 takımı oldu. İspanyol pro Adri Arnaus’la birlikte Erol İslamoğlu, Hakkı Akil ve Feyzi Tecellioğlu’ndan kurulu ekip turnuvayı -30 ile tamamladı. 

12. çukurda en uzun vuruşları yapan Ayşen Erdoğan ve Faisal Khan, ‘longest drive’ kupalarının sahipleri olurken, sekizinci çukurda bayrağa 1.51 m. yaklaşan Emre Bahtoğlu da ‘nearest to the pin’ kupasını kazandı. İkinci çukurda ‘hole in one’ yapan Türk golfünün emektar isimlerinden Muzaffer Çapkınoğlu, Türk Hava Yolları tarafından Avrupa ülkelerine gidiş geliş business class biletle ödüllendirildi. 

Turkish Airlines Pro-Am’in ödül töreni Montgomerie Maxx Royal Golf Kulübü’nde gerçekleştirildi. Dereceye giren takımların oyuncularına kupalarını EuropeN Tour CEO’su Keith Pelley, Türk Hava Yolları Etkinlik Müdürü Hatice Girgin, Rolex Global Sponsorluklar Direktörü Laurent Delaney ve Turkish Airlines Open Turnuva Direktörü Miguel Viador tarafından verildi.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın