Ali Berk Berker Florida’da Birinci Oldu

Ali Berk Berker Florida’da Birinci Oldu

Milli sporcularımızdan Ali Berk Berker, okulunun sömestre tatilinde Amerika’nın Florida eyaletinde düzenlenen Doral Publix Junior Golf Classic’e katıldı. Bireysel kategoride mücadele eden Ali Berk Berker, üç raund süren müsabakalar sonunda, kendi yaş grubu olan 14-15 yaş kategorisindeki 89 sporcu arasında toplamda 220 (+7) gross skorla birinci oldu.

Dünya’nın en prestijli junior turnuvalarından biri olan ve bu yıl 38.’si düzenlenen Doral Publix Junior Golf Classic 21-23 Aralık tarihleri arasında Amerika’nın Florida eyaletinde düzenlendi. Milli sporcularımızdan Ali Berk Berker, organizasyonda bireysel kategoride mücadele etti.

Trump National Doral Miami’nin Golden Palm Course’unda düzenlenen müsabakaya 48 ülkeden 600 sporcu katıldı. 14-15 yaş kategorisinde mücadele eden sporcumuz Ali Berk Berker, kendi kategorisinde yer alan 89 oyuncuyla sahaya çıktı.

Üç raund süren müsabakalarda ilk gün 79 gross skor, ikinci gün 74 gross skor, üçüncü gün ise günün en iyi skoru olan 67 gross skor oynayan Berker, toplamda 220 (+7) gross skorla kendi kategorisindeki 89 sporcu arasında birinci oldu.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın