Millilerimizin European Men’s & Ladies Team Shield Şampiyonası’ndaki mücadelesi tamamlandı

Millilerimizin European Men’s & Ladies Team Shield Şampiyonası’ndaki mücadelesi tamamlandı

EGA (Avrupa Golf Birliği) tarafından Jurmana Golf Kulübü'nde organize edilen European Men’s & Ladies Team Shield Şampiyonası, Letonya'nın Riga şehrinde tamamlandı.

Şampiyonada Milli takım baş antrenörü Erol Şimşek ve Milli takım antrenörlerimizden Şenol Bay önderliğinde, Erkek Milli Golf takımında Emir Duhan Sazak, Can Gürdenli, İbrahim Tarık Aslan ve Ali Berk Berker, Kadın Milli Golf takımında ise Mina Gençoğuz, Sude Bay, Zeynep Sualp ve Deniz Kaya ülkemizi temsil etti.

Kadınlar kategorisinde oynanan match play sonunda Kadın Milli takımımız Ukrayna karşısında 2-1 mağlup oldu ve şampiyonayı 4. sırada bitirdi. 

Erkekler kategorisinde oynanan match play sonundaysa Erkek Milli Takımımız 5.’lik 6.’lık maçı için Yunanistan’la karşılaştı. Millilerimiz müsabakayı 2-1 kaybetti ve 6. olarak şampiyonayı tamamladı.

European Men's Team Shield Şampiyonası’nın sonuçlarına https://www.ega-golf.ch/content/european-mens-team-shield-championship , European Ladies Team Shield Şampiyonası’nın sonuçlarına ise https://www.ega-golf.ch/content/european-ladies-team-shield-championship linkinden ulaşabilirsiniz.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın