Mehmet Kazan ve Ahmet Özyazıcı Engelli Golfçüler Avrupa Golf Şampiyonası’nda mücadele edecek

Mehmet Kazan ve Ahmet Özyazıcı Engelli Golfçüler Avrupa Golf Şampiyonası’nda mücadele edecek

EGA ve EDGA iş birliğiyle düzenlenen Engelli Golfçüler Avrupa Golf Şampiyonası (European Golfers Championship for Golfers With Disability) , Portekiz’de Morgado da Lameira’da bulunan Amendoeira Golf Resort’te oynanacak. 

22-24 Ağustos tarihlerinde O Connor JNR Sahası’nda oynanacak şampiyona, EDGA’nın iki yılda bir düzenlediği Avrupa’nın en önemli engelli golfçüler golf şampiyonası olma özelliği taşıyor. 

İsveç, Fransa, Hollanda, İtalya, Belçika, İspanya, Finlandiya, Almanya, Danimarka, Çekya, Slovakya, Arjantin, İrlanda, İngiltere, Norveç ve Türkiye’nin mücadele edeceği şampiyonada ülkemizi Milli takım antrenörlerimizden Şenol Bay önderliğinde, engelli Milli golfçülerimizden Mehmet Kazan ve Ahmet Özyazıcı temsil edecek.

3 gün gross kategorisinde oyananacak müsabakalarda 6’sı kadın, 6’sı tekerlekli sandalyeli olmak üzere toplamda 63 sporcu şampiyonluk mücadelesi verecek.

Şampiyonanın canlı skorlarına  https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/#/competition/3021938/leaderboard linkinden ulaşabilirsiniz. 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın