TGF YÖNETİMİ, EUROPEAN TOUR YETKİLİLERİYLE LONDRA’DA BİR ARAYA GELDİ

TGF YÖNETİMİ, EUROPEAN TOUR YETKİLİLERİYLE LONDRA’DA BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan heyet, European Tour yetkilileriyle 13 Nisan 2022 tarihinde İngiltere’nin Başkenti Londra’da European Tour Group merkez ofisinde bir araya geldi.

Toplantıya, Türkiye Golf Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Dora ile TGF Yönetim Kurulu Üyelerinden İsmail Hasan Akçakayalıoğlu ve Abdullah Hazar, European Tour CEO’su Keith Pelley, European Tour COO’su Keith Waters ve European Tour Turizm Departmanı Başkanı Simon Cory-Wright katıldı.

Yapılan görüşmede TGF’nin yeni Yönetim Kurulu tanıtılarak, plan ve projeler hakkında konuşuldu. Ayrıca, golfün ülkemizde yaygınlaştırılması, alt yapıya verilen destek, oyuncu, antrenör ve hakem eğitimleri konularında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Bunların yanı sıra European Tour Group yönetimi, mevcut durumları ile yakın ve orta vadedeki stratejileri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Yapılan görüşmeler sonunda Türkiye Golf Federasyonu ile European Tour arasında iş birliği alanları ile TGF dönem planları çerçevesinde birlikte neler yapılabileceği değerlendirildi. Söz konusu faaliyetler için teknik seviyede çalışma ve bir yol haritası çizilerek ön çalışmalara başlanmasına karar verildi.

İlk adım olarak TGF ve European Tour Group arasında bir iş birliği anlayış mektubu (memorandum of Understanding) imzalanması kararlaştırıldı. 

TGF heyeti, European Tour CEO’su Keith Pelley’i Türkiye’ye davet etti. Daveti kabul eden Pelley, gerçekleştirilen toplantı ve çalışmalar için heyete teşekkür etti. 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın