Kaptanlara Turnuva Brifingi

Kaptanlara Turnuva Brifingi

Bodrum Regnum Golf Country’de yarın Limak Ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu 1. Ayak müsabakası öncesi Türkiye Golf Federasyonu yetkilileri, kulüp kaptanlarıyla bir araya geldi. 

Toplantıya, Türkiye Golf Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Dora, Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Recep Turan, Türkiye Golf Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Birdal Alvaç, Türkiye Golf Federasyonu Turnuva Komitesi Üyesi Cavit Yıldız, Türkiye Golf Federasyonu İdari Direktörü Raif Özgür Hacıbektaşoğlu ile müsabakalara katılacak kulüplerin kaptanları katıldı.

Federasyonumuzun faaliyet takvimine bu yıl ilk defa eklenen ve Limak ana sponsorluğunda gerçekleştirilen TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu öncesi konuşan Türkiye Golf Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Dora, “Federasyon olarak Türkiye’de ilk kez kulüpler arası bir golf turnuvası düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz.. Amacımız kulüpler arasındaki dostluk ve arkadaşlıkları pekiştirmektir. Organizasyonda 11 kulüpten, 18 takımı temsilen 144 oyuncu sahaya çıkacak. Yarın başlayacak müsabakada oynayacak tüm oyunculara başarılar dileriz.” dedi.

Oynanacak müsabaka öncesi, turnuvada uygulanacak kurallar üzerine yapılan konuşmanın ardından kulüplerin talep ve önerileri dinlendi.

Yarınki turnuvada Süper Tur takımları saat 08:00’de, 1. Tur takımları ise saat 14:00’de sahaya çıkacak.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın