Okul Sporları Gençler-Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları yarın başlıyor

Okul Sporları Gençler-Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları yarın başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Silivri Belediyesi ve Türkiye Golf Federasyonu’nun işbirliği ile gerçekleştirilecek Okul Sporları Gençler-Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları yarın başlıyor.

9-10 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul Silivri’de yer alan TGF Silivri Golf Sahası’nda oynanacak müsabakaya 9 ilden 177 sporcu katılacak.

Okul Sporları Gençler-Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları öncesi Silivri Belediye Tiyatrosu Önder Yılmaz Sahnesi’nde bir teknik toplantı gerçekleştirildi. 

Toplantıya Türkiye Golf Federasyonu Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Birdal Alvaç, TGF İdari Direktörü Raif Özgür Hacıbektaşoğlu, TGF İstanbul İl Temsilcisi Hüsamettin Çelik, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Gültekin Örteş, Silivri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Gürkan Akbıyık ve Silivri Belediyesi Spor Koordinatörü Ahmet Uslu ile müsabakaya katılacak kafilelerin başkanları katıldı.

Okul Sporları Gençler-Yıldızlar Türkiye Birinciliği müsabakaları, final raundunun ardından düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın