The Amateur Championship İngiltere’de Başlıyor

The Amateur Championship İngiltere’de Başlıyor

R&A’in organize ettiği ve 127. ‘si gerçekleştirilecek golfte dünyanın en önemli organizasyonlarından biri olan The Amateur Championship, 13-18 Haziran tarihlerinde İngiltere’nin Lytham St. Annes bölgesinde yapılacak. 

Birleşik Krallık, Amerika, Japonya, Avustralya, Güney Kore, İrlanda ve Türkiye’nin de içerisinde bulunduğu 37 ülkeden 288 sporcunun sahaya çıktığı şampiyona, Royal Lytham & St. Annes ve St. Annes Old Links golf sahalarında aynı anda oynanacak. 

Dünya genelinden 288 golfçünün seçilerek oynadığı The Amateur Championship’de Milli sporcularımızdan İbrahim Tarık Aslan; Dünya sıralamasındaki yerinden dolayı direkt davet edildi. Leon Açıkalın ise dünya sıralamasında yer almayan ama plus handikaplı sporcular için yapılan ön eleme niteliğinde Pre-Qualifiying turnuvasında aldığı sonuçta bu şampiyonada oynamaya hak kazandı. 

Turnuvanın ikinci raundunun ardından en düşük 64 skor Cut’ı geçecek. 

Sky Sports, NBC ve You Tube’dan canlı yayınlanacak şampiyonayı https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/?language=2057#/competition/3260232/results linkinden de takip edebilirsiniz.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın