Dünya onları bekliyor

Dünya onları bekliyor

Turnuvanın başlamasına kısa süre kala heyecan giderek artıyor. Geçen hafta Ryder Cup'da mücadele eden yıldızlar artık tüm hazırlıklarını Belek için yapmaya başladı.  Özellikle Rory McIlroy'un giderek artan form grafiği ve geçen hafta Ryder Cup'da kazandığı başarı dikkat çekerken Tiger Woods ilk kez geleceği Türkiye'de en fazla ilgi görmesi beklenen sporcu olacak.

Dünya genelinde büyük ilgi çekmesi beklenen turnuva, Antalya Golf Kulübü Sahası PGA Sultan'da düzenlenecek ve 50'den fazla ülkede canlı yayınlanacak. 'Turkish Airlines World Golf Final'da 5 milyon 200 bin dolarlık büyük ödül için yarışacak 8 golfçü şu isimlerden oluşuyor;

 

Tiger Woods; ABD'li oyuncu dünyanın en çok kazanan golfçüsü ve tüm zamanların en başarılı golfçüsü olarak kabul ediliyor. Kariyerinde 74 PGA Tour şampiyonluğu ve 38 European Tour zaferi bulunuyor. 

Rory Mcllroy; Kuzey İrlandalı oyuncu yeni neslin yıldızı olarak tanımlanıyor. US Open'ı kazanan en genç oyuncu olan Mcllorroy, otoritelere göre çok yetenekli ve geleceği çok parlak bir sporcu. Kariyerinde 6 PGA Tour ve 4 European Tour şampiyonluğu bulunuyor ve henüz 23 yaşında...

Charl Schwartzel; Kariyerine emin adımlarla ilerleyen Güney Afrikalı oyuncu.

Lee Westwood; İngiliz oyuncu PGA ve Avrupa dahil olmak üzere girdiği her majörü kazanma şerefine erişmiş birkaç sporcudan biri olarak tanınıyor.

Hunter Mahan; Amerikalı sporcu 2 dünya, 3 PGA şampiyonluğu bulunan yetenekli ve tecrübeli bir golfçü.

Matt Kuchar; Parlak bir kariyere sahip Amerikalı oyuncu turnuvanın deneyimli isimlerinden.

Justin Rose; İngiliz asıllı Güney Afrikalı oyuncu en çok tanınan golfçüler arasında yer alıyor.

Webb Simpson; Genç yaşına rağmen hırslı ve Son US Open şampiyonu.

 

'Turkish Airlines World Golf Final' Maç programı şöyle:

  • 8 Ekim 2012 Antrenman günü
  • 9 Ekim 2012 1. Tur maçları /  12.30 ve 13.00
  • 10 Ekim 2012 Çeyrek final maçları / 08.30 - 09.00 ve 13.00 - 13.30
  • 11 Ekim 2012 Yarı final maçları / 09.00 ve 09.10
  • 12 Ekim 2012 Final maçları ve pro-am müsabakaları 08:30 ve 13.00

'Turkish Airlines World Golf Final' turnuvası biletlerini biletix.com ve tüm biletix gişelerinden temin edebilirsiniz. Turnuva ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.turkishairlinesworldgolffinal.org web adresinden ulaşılabilir.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın