Golfçüler, Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu’nun Ankara Ayağında Mücadele Edecek

Golfçüler, Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu’nun Ankara Ayağında Mücadele Edecek

Türkiye Golf Federasyonu’nun, golf kulüpleri arasında sportif rekabet ortamının desteklenmesi, kulüp üyesi sporcuların takım olarak yüksek standartlı yarışma koşullarında yarışmaları ve golf camiasındaki dostlukların pekiştirilmesi amacıyla 2022 faaliyet takvimine eklenen TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu’nun 3. ayağı yarın P&G sponsorluğunda Ankara’da başlıyor.

23-24 Temmuz 2022 tarihlerinde Ankara Regnum Golf Country’de gerçekleştirilecek TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu’nun 3. Ayak müsabakasına, Süper Tur’da 7, 1. Tur’da 11, toplamda 18 takımın bulunacağı turnuvada 144 oyuncu sahaya çıkacak.

Ankara Golf Kulübü, Bodrum Golf Kulübü, İstanbul Golf Kulübü, Ankara Karya Golf Kulübü, Kemer Golf Kulübü, Klassis Golf Kulübü, Tauros Golf Kulübü, 19 Mayıs Samsun Golf Kulübü, Ataşehir Golf Kulübü, İzmir Golf Kulübü, Kuşadası Golf Kulübü’nün katılacağı organizasyon, Süper Tur ve 1. Tur olarak iki farklı kategoride düzenlenecek.

Oynanan ayaklar sonunda puanlar toplanacak ve bir genel klasman tablosu oluşturulacak. Son ayak oynandıktan sonra en yüksek puanı toplayan takım Tur Şampiyonu olacak.

Bu puan sistemine göre Süper Tur’da Kemer Golf Kulübü 26 puanla birinci, Bodrum Golf Kulübü 22 puanla ikinci, İstanbul Golf Kulübü 18 puanla üçüncü sırada yer alırken, 1. Tur’da ise Bodrum Golf Kulübü 40 puanla birinci, Ankara Golf Kulübü 35 puanla ikinci, Tauros Golf Kulübü 33 puanla üçüncü durumda bulunuyor.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın