TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu Şampiyonu Bodrum Golf Kulübü Oldu

TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu Şampiyonu Bodrum Golf Kulübü Oldu

Türkiye Golf Federasyonu’nun, golf kulüpleri arasında sportif rekabet ortamının desteklenmesi, kulüp üyesi sporcuların takım olarak yüksek standartlı yarışma koşullarında yarışmaları ve golf camiasındaki dostlukların pekiştirilmesi amacıyla 2022 faaliyet takvimine eklenen TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu’nun 4. ayağı P&G sponsorluğunda Antalya’da oynandı.

Dört ayaktan oluşan TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu’nda golfçüler, Bodrum Regnum Golf Country, TGF Silivri Golf Tesisleri, Ankara Regnum Golf Country ve Antalya Golf Kulübü’nde düzenlenen turnuvalara, her ayak için Süper Tur’da 7, 1. Tur’da 11 olmak üzere toplamda 18 takım katıldı.

Oynanan ayaklar sonunda puanlar toplandı ve bir genel klasman tablosu oluşturuldu. Oluşturulan Genel Klasman tablosuna göre; Süper Tur’da Bodrum Golf Kulübü takımı 44 puanla birinci, Kemer Golf Kulübü takımı 43 puanla ikinci, İstanbul Golf Kulübü takımı 39 puanla üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.

Bodrum Golf Kulübü takımı elde ettiği bu puanla turnuvanın en iyi derecesini yaparak, şampiyonluk kupasının sahibi oldu. 

 1 . Tur’da oynanan dört ayağın toplamında Tauros Golf Kulübü takımı ve Ataşehir Golf Kulübü takımı 73’er puanla birinciliği paylaşınca, aralarında bir play off maçı yapıldı. Tauros Golf Kulübü’nden Deniz Çuha ve Ataşehir Golf Kulübü’nden Cem Hakan Elmas arasında Sultan Golf Sahası’nın 10. Çukurunda oynanan play off mücadelesinde Cem Hakan Elmas rakibini geride bırakarak, Ataşehir Golf Kulübü’nü 1. Tur şampiyonluğuna taşıdı. İkinci sırayı Tauros Golf Kulübü takımı alırken, Bodrum Golf Kulübü takımı 72 puanla üçüncü oldu. 

Final raundunun sonunda düzenlenen ödül törenine Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Golf Federasyonu Vekilleri Mehmet Dora ve Ali Özdoğan, Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerinden İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, Murat Karaduman, Yasin Akkanat, Serhat Soysal katıldı. 

Dereceye giren takımlara ödüllerini Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Golf Federasyonu Vekilleri Mehmet Dora ve Ali Özdoğan, Türkiye Golf Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerinden İsmail Hasan Akçakayalıoğlu, Murat Karaduman ve Yasin Akkanat takdim etti.

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ödül töreninde yaptığı konuşmasında; TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu’nda mücadele eden kulüplere, sponsorlara ve emeği geçen herkese katkılarından dolayı teşekkür etti.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın