Golfçüler Antalya’da Buluşuyor

Golfçüler Antalya’da Buluşuyor

Bu yıl ikincisi düzenlenecek TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu, 4-5 Şubat 2023 tarihlerinde Antalya Belek’te yapılacak. Golf kulüpleri arasında sportif rekabet ortamının sağlanması, kulüp üyesi sporcuların takım olarak yüksek standartlı yarışma koşullarında yarışmalarının sağlanması ve golf camiasındaki dostlukların pekiştirilmesi amacıyla düzenlenen turnuva toplamda 4 ayaktan oluşacak.

Türkiye Golf Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan ve ilk ayağı Antalya Golf Kulübü’nün The Pasha ve PGA Sultan Sahalarında oynanacak TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu 1. Ayak müsabakasında, A kategorisinde 9, B kategorisinde 13 kulüpten, toplamda 22 takımın bulunacağı turnuvada 176 oyuncu sahaya çıkacak.

Ankara Golf Kulübü, Regnum Bodrum Golf Country, Bodrum Golf Kulübü, İstanbul Golf Kulübü, Ankara Karya Golf Kulübü, Kemer Golf Kulübü, Klassis Golf Kulübü, Tauros Golf Kulübü, 19 Mayıs Samsun Golf Kulübü, Ataşehir Golf Kulübü, İzmir Golf Kulübü, Cullinan Golf Kulübü, Kuşadası Golf Kulübü’nün katılacağı organizasyon, A kategorisi ve B kategorisi olarak iki farklı kategoride düzenlenecek.

A kategorisinde oynayacak oyuncuların en yüksek handikapı 12,0, B kategorisinde oynayacak oyuncularınsa en yüksek handikapı 24,0 olacak.

Oynanan ayaklar sonunda puanlar toplanacak ve bir genel klasman tablosu oluşturulacak. Son ayak oynandıktan sonra en yüksek puanı toplayan takım Tur Şampiyonu olacak.

Geçtiğimiz sene yapılan TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu 2022’nin A kategori şampiyonu 44 puanla Bodrum Golf Kulübü olurken, B kategori şampiyonu 73 puanla Ataşehir Golf Kulübü olmuştu.

 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın