Antalya’da ilk gün büyük bir çekişme

Antalya’da ilk gün büyük bir çekişme

Bu yıl ikincisi düzenlenen TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu, bugün oynanan ilk raund müsabakalarıyla Antalya Belek’te başladı. 

Türkiye Golf Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan ve ilk ayağı Antalya Golf Kulübü’nün The Pasha ve PGA Sultan Sahalarında oynanan TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu 1. Ayak müsabakasında, A kategorisinde 9, B kategorisinde 13 kulüpten, toplamda 22 takımın bulunduğu turnuvada 176 oyuncu sahaya çıktı.

Ankara Golf Kulübü, Regnum Bodrum Golf Country, Bodrum Golf Kulübü, İstanbul Golf Kulübü, Ankara Karya Golf Kulübü, Kemer Golf Kulübü, Klassis Golf Kulübü, Tauros Golf Kulübü, 19 Mayıs Samsun Golf Kulübü, Ataşehir Golf Kulübü, İzmir Golf Kulübü, Cullinan Golf Kulübü, Kuşadası Golf Kulübü’nün katıldığı organizasyon, A kategorisi ve B kategorisi olarak iki farklı kategoride düzenleniyor.

PGA Sultan Golf Sahası’nda oynanan A kategorisinin ilk raundunun sonunda Armağan Çetintaş, Hasan Karagöz, Daehun Kim, Yusuf Teoman, Muhsin Bayramoğlu, Cavit Yıldız, Selim Esemenli ve Doruk Özdemir’den oluşan Klassis Golf Kulübü, Nurettin Katırancı, Ercan Çek, Bekir Başak Ünal, Selim Coşkunkan, Mehmet Sönmez, Cengiz Gülmez, Recep Turan ve Fahir Telli’den oluşan Tauros Golf Kulübü ve Beyhan Goldman Benardete, Hasan Akçakayalıoğlu, Cengiz Şahin, Murat Şarsel, Erhan Kamışlı, Bülent Ciritci, Selim Gülmen ve Kıvanç Oktay’dan oluşan Kemer Golf Kulübü 446’şar net skorla ilk basamağı paylaştı.  

The Pasha Golf Sahası’nda oynanan B kategorisinin ilk raundunun sonunda Raşit Müftüoğlu, Taner Ankara, Murat Erdoğan, Nursel Çökelek, Nailcan Kurt, Ali Rıza İncekara, Çağla Metin, Samet Karatekin’den oluşan Kemer Golf Takımı toplamda 194 stableford skorla birinci, Merve Sarıgöl, Edip Soyak, Mehmet Saraçoğlu, Murat Kaan Güneri, Suat Bayram, Arif Can Kaman, Hakan Güleç ve Muhittin Erdem Bekler’den oluşan İstanbul Golf Kulübü toplamda 191 stableford skorla ikinci, Fesih Tamince, Emre Bahtoğlu, Şehmus Işık, Fatih Biçer, Mehmet Aygün, Ramazan İnce, İdris Baki ve Kıvanç Korkmaz’dan oluşan Cullinan Golf Takımı ise 185 stableford skorla üçüncü sırada yer aldı.

TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu 1. Ayak müsabakası 5 Şubat’ta oynanacak final raundunun ardından sona erecek.

Oynanan ayaklar sonunda puanlar toplanacak ve bir genel klasman tablosu oluşturulacak. Son ayak oynandıktan sonra en yüksek puanı toplayan takım Tur Şampiyonu olacak.

 

 

 

 

 

 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın