FİNAL WESTWOOD - ROSE ARASINDA OYNANACAK

FİNAL WESTWOOD - ROSE ARASINDA OYNANACAK

Turkish Airlines World Golf Final 'da sabah yapılan çeyrek final mücadelesinin ardından öğlen iki yarı final mücadelesiyle 3. gün mücadelesine devam edildi.

Charl Schwartzel  - Lee Westwood arasında yapılan mücadele izleyicilerden sık sık alkış aldı.  -10 ile 61 vuruş sayısı ile kazanan ve adını finale yazdıran Lee Westwood oldu. Charl  Schwartzel de çok iyi mücadele etti. Ve -4 ile 67 vuruş sayısı ile sahadan ayrıldı.

Diğer yarı final eşleşmesinde Justin Rose ile Tiger Woods karşılaştı. Justin Rose golfün efsane isminş -2 ile 69 vuruş sayısı ile yenmeyi başardı ve adını finale yazdıran diğer isim oldu. Arkasında yoğun bir seyirci kalabalığıyla yürüyen mücadele eden Tiger Woods sahadan -1 ile 70 vuruş sayısı ile ayrılınca final oynama şansını kaybetti.

Turkish Airlines World Golf Final turnuvasında Justin Rose - Lee Westwood arasında oynanacak final karşılaşması 12 Ekim Cuma günü saat 08.35 'te başlayacak.

Ödül töreninin ardından 13.15 'te Profesyonel 8 oyuncu ile amatörlerin karşılaşacağı Pro - Am müsabakaları ile turnuva sona erecek.

Final karşılaşmasının biletleri Turnuvanınn oynanacağı Antalya Golf Kulübü girişinde Biletix satış noktasından satılmaya devam edecek. Biletix internet sitesi üzerinden de final karşılaşmasının biletleri temin edilebilir.

 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın