Golfçüler Bodrum’da Buluşuyor

Golfçüler Bodrum’da Buluşuyor

Bu yıl ikincisi düzenlenecek TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu’nun ikinci ayağı, 6-7 Mayıs 2023 tarihlerinde Bodrum’da oynanacak. 

Bodrum Regnum Golf & Country Club’ta  gerçekleştirilmesi planlanan TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu 2. Ayak müsabakasına, A kategorisinde 9, B kategorisinde 13, toplamda 22 takımın bulunacağı turnuvada 175 oyuncu sahaya çıkacak.

Ankara Golf Kulübü, Regnum Bodrum Golf Country, Bodrum Golf Kulübü, İstanbul Golf Kulübü, Ankara Karya Golf Kulübü, Kemer Golf Kulübü, Klassis Golf Kulübü, Tauros Golf Kulübü, 19 Mayıs Samsun Golf Kulübü, Ataşehir Golf Kulübü, İzmir Golf Kulübü, Cullinan Golf Kulübü, Kuşadası Golf Kulübü’nün katılacağı organizasyon, A kategorisi ve B kategorisi olarak iki farklı kategoride düzenlenecek.

A kategorisinde oynayacak oyuncuların en yüksek handikapı 12,0, B kategorisinde oynayacak oyuncularınsa en yüksek handikapı 24,0 olacak.

Oynanan ayaklar sonunda puanlar toplanacak ve bir genel klasman tablosu oluşturulacak. Son ayak oynandıktan sonra en yüksek puanı toplayan takım Tur Şampiyonu olacak.

Şubat ayında Antalya Golf Kulübü’nün The Pasha ve PGA Sultan Sahalarında oynanan TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu 1. Ayak müsabakasının sonunda A kategorisinde Klassis Golf Kulübü takımı toplamda 889 net skorla birinci olarak 18 puanın, Tauros Golf Kulübü takımı toplamda 894 net skorla ikinci olarak 16 puanın, Kemer Golf Kulübü takımı ise toplamda 918 net skorla 14 puanın sahibi olarak üçüncü, B kategorisinde Ankara Golf Kulübü takımı toplamda 389 stableford skorla birinci olarak 26 puanın, İstanbul Golf Kulübü takımı toplamda 385 stableford skorla ikinci olarak 24 puanın sahibi olurken, Regnum Bodrum Golf Kulübü takımı ile Bodrum Golf Kulübü takımı 378’er stableford skorla 21 puanın sahibi olarak üçüncülüğü paylaşmışlardı.




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın