TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu’nda 2. Ayağın Kazananı Bodrum Golf Kulübü Oldu

TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu’nda 2. Ayağın Kazananı Bodrum Golf Kulübü Oldu

TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu’nun ikinci ayağı, 6-7 Mayıs 2023 tarihlerinde oynanan müsabakalarla Bodrum’da oynandı. 

Bodrum Regnum Golf & Country Club’ta düzenlenen TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu 2. Ayak müsabakasına, A kategorisinde 9, B kategorisinde 13, toplamda 22 takımı temsilen 175 oyuncu sahaya çıktı.

Ankara Golf Kulübü, Regnum Bodrum Golf Kulübü, Bodrum Golf Kulübü, İstanbul Golf Kulübü, Ankara Karya Golf Kulübü, Kemer Golf Kulübü, Klassis Golf Kulübü, Tauros Golf Kulübü, 19 Mayıs Samsun Golf Kulübü, Ataşehir Golf Kulübü, İzmir Golf Kulübü, Cullinan Golf Kulübü, Kuşadası Golf Kulübü’nün katıldığı organizasyon, A kategorisi ve B kategorisi olarak iki farklı kategoride düzenlendi.

Oynanan turnuvanın formatına göre, her takım 8 kişi olacak ve 8 kişiden en iyi 6 skor yapan oyuncuların skorlarının toplamı takımın sıralamasını belirleyecek. Hem A Kategorisi hem de B Kategorisinde oynanan iki gün sonunda, sıralamada yer alan son takım 2 puan alacak ve her bir üst sıradaki takımlar, sıralama yükseldikçe ilave 2 puan eklenerek yapılacak puanlama sistemi kullanılacak.

Bu puanlama sistemine göre Bodrum Regnum Golf & Country Club’ta oynanan müsabakaların final raundunun ardından A kategorisinde; Erol İslamoğlu, Damır Urakov, Nihat Serindik, Zühra Kırımgeri, Ali Xiaowei Gong, Sidar Yalçınkaya, Hüseyin Demirağ, Mehmet Yana ve Barbaros Ökten’den oluşan Bodrum Golf Kulübü toplamda 864 net skorla birinci olarak 18 puanın sahibi, Mustafa Mazman, Pierluigi Picco, Ayşen Erdoğan, Turgay Akbal, Claus Lassen, Hasan Ceylan, İhsan Kızılkaya, Serdar Dağıstan ve Serdal Erdoğan’dan oluşan Regnum Bodrum Golf Kulübü toplamda 883 net skorla ikinci olarak 16 puanın sahibi, Bekir Başak Ünal, Recep Turan, Ahmet Çağıl, Selim Coşkunkan, Mehmet Sönmez, Nureddin Katırancı, Ali Şahin, Cengiz Gülmez, Fahir Telli ve Ercan Çek’den oluşan Tauros Golf Kulübü toplamda 887 net skorla üçüncü olarak 14 puanın sahibi oldu. 

B karegorisinde Austin Kim, Lone Lassen, Kandemir Özdemir, Halil Bahçecioğlu, Birol Uygurlu, Mert Sarı, Cem Koşmaz Nida Yılmaz’dan oluşan Regnum Bodrum Golf Kulübü toplamda 427 stableford skorla birinci olarak 26 puanın, Yakup İçgören, Burcu Mangör, Handan Aktı, Arzu Seçkin, Nuray Öztürk, Bilal Öztürk, Erol Aktı, Fikret Öztürk ve Nejmettin Kılıç’tan oluşan Bodrum Golf Kulübü toplamda 422 stableford skorla ikinci olarak 24 puanın, İsmail Dengiz, Cheon Gyo Lee, Hıdır Eyidoğan, Fatma Aytaş, Süleyman Abay, Uğur Öztürk, Hüseyin Alp, Nedim Nazlı, Serdar Candar ve Sun Mi Kim’den oluşan Klassis Golf Kulübü ise 411 stableford skorla üçüncü olarak 22 puanın sahibi oldu. 

Oynanan ayaklar sonunda puanlar toplanacak ve bir genel klasman tablosu oluşturulacak. Son ayak oynandıktan sonra en yüksek puanı toplayan takım Tur Şampiyonu olacak.

 

 




ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın