Ağustos - Eylül 2012

Ağustos - Eylül 2012

Ağustos ayında İngiltere genç Bayanlar Şampiyonası'nda Yasemin Sarı ilk 8'e kalarak iyi bir performans sergiledi.TGF Yıldızlar Şampiyonası'nda final heyecanının 2. Ayağı

Eylül ayında  TGF Yıldızlar Şampiyonası'nda final heyecanının 2. Ayağı Antalya Belek'te National ve Cornelia Golf Kulübü sahalarında yapıldı ve 2012 yılının şampiyonları belli oldu.

2012 Dünya Amatör Takımlar Şampiyonası, dört gün süren antrenman günlerinin ardından yapılan 26 Eylül akşamaı açılış töreni ile resmi olarak başladı. Kadınlarda 27-30 Eylül tarihlerinde büyük heyecana sahne oldu.55 ülkeden 165 sporcunun mücadele ettiği Espirito Santo'da Şampiyon Güney Kore takımı oldu. WATC2de erkeklerde mücadele 3 Ekim akşamı yapılan açılış seramonisiyle başladı. 4-7 Ekim tarihlerinde yapılan erkeklerdeki mücadelede 72 ülkeden 216 sporcu kupaya ulaşmak için ter döktü. Eisenhower Kupası'nda şampiyon Amerika  takımı oldu. Dünya Amatör Golf Şampiyonası organizasyondaki büyük başarısı ile Dünya Golf Birliği başta olmak üzere bir çok otoriteden de övgüler aldı.





ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın