Ahmet Ağaoğlu Golf Konferansına katıldı

Ahmet Ağaoğlu Golf Konferansına katıldı

Kayseri Golf  İl Temsilciliği ve Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunca düzenlenen "Global Golf Endüstrisi ve Türkiye'de Golf Eğitimi" konulu GOLF KONFERANSI Sabancı Kültür Sitesinde yapıldı.

Organizasyona Golf Federasyonu Başkanı Ahmet AĞAOĞLU, Kayseri Golf İl Temsilcisi Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ziya BAHADIR ve Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı, Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdüsselam KÖSE  davetli konuşmacılar olarak katıldı.

500 izleyicinin katılımıyla gerçekleştirilen Sempozyumda Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet AĞAOĞLU "Bir Endüstri olarak Golf" adlı konuşmasını , Kayseri Golf İl Temsilcisi Yrd. Doç Dr. Ziya BAHADIR "Türkiye'de Golf Eğitimi, Kayseri Golf İl Temsilciliği faaliyetleri ve Üniversiteler arası Golf Ligi Kurulum çalışmaları" adlı konuşmasını, Yrd. Doç Dr. Abdusselam KÖSE "Global Golf Pazarı ve Golf Turizmi" adlı  konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Sabancı Kültür Sitesinde düzenlenen panelde Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, basının soruları karşısında golfün her yaş grubundaki kişilerin yapabileceği bir spor dalı olduğunu belirterek, golfü fazla oynayan insanların çok para kazandığını ve golf'ün zengin sporu değil zengin eden spor olduğunu söyledi.

Sempozyum sonunda Kayseri Erciyes Üniversitesi tarafından Golf Federasyonu Başkanı Ahmet AĞAOĞLU'na , üniversite şilti takdim edildi.

 





ALO 145 SPORCU DANIŞMA HATTI BİLGİLENDİRME Duyuruların Devamı İçin Tıklayın